Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

La coca cola

No description

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of La coca cola

Quand arrivo coca cola a españa:
"Tota una vida refrescant els teus moments Coca-Cola va arribar a Espanya en els anys 20 i va poder ser degustada per un número reduït de consumidors. No va ser fins als anys 50 quan realment va començar a estar a l'abast els espanyols. Més de mig segle després, Coca-Cola s'ha convertit en la marca de begudes preferida del nostre país. T'invitem a conéixer la història de Coca-Cola a Espanya pas a pas. Descobriràs els secrets de la fórmula millor guardada."
La historia
La receta:
"Fórmula Article principal: Fórmula de la Coca-Cola. La fórmula és un secret comercial, guardat en un banc en Atlanta. Una llegenda urbana assegura que només tenen accés a ella dos directius. El 15 de febrer de 2011, el periòdic Estafe va revelar que un grup de "detectives accidentales", va trobar la llista d'ingredients de la Coca- Cola.2 Encara que l'empresa recarnera va negar que els dites aclariments foren verídiques, diversos mitjans de comunicació ja havien revelat la recepta. La recepta és la següent segons el publicado:2"
"Tots els tipus de coca cola"
Consumo
Amèrica i Europa[modifica | modifica la font]
És a Amèrica on més es consumeix Coca-Cola. El rècord mundial (2007) el té Mèxic amb 135,8 litres per capita anual, seguit per Estats Units amb 96,0 litres per capita anual i en tercer lloc l'estat espanyol amb 95,4 litres.
Àsia[modifica | modifica la font]
Coca-Cola ingressa als forats l'any 1954. Després d'intentar alguns noms que tenien significats diversos i ridículs, se'n trobà un que sonava semblant, "Ko-kou-ko-le", que pot traduir-se per "felicitat a la boca".
"La Coca-Cola va ser creada el 8 de maig de 1886 per John Pemberton en la farmàcia Jacobs de la ciutat d'Atlanta, Georgia.1 Amb una mescla de fulls de coca i llavors d'anou de cua va voler crear un remei, que va començar sent comercialitzat com una medicina que alleujava el mal de cap i dissimulava les nàusees; després va ser venuda en la seua farmàcia com un remei que calmava la set, a 5 centens el got. Frank Robinson li va posar el nom de Coca-Cola, i amb la seua cal·ligrafia va dissenyar el logotip actual de la marca. Al fer-se famosa la beguda en 1886 se li va oferir al seu creador vendre-la en tot Estats Units. Pemberton va acceptar l'oferta (va vendre la fórmula i la seua empresa en 23.300 dòlars) i es van obrir diverses envasadores als Estats Units. Més tard un grup d'advocats va comprar l'empresa i va fer que Coca-Cola arribara a tot el món. Des d'ací l'empresa es va convertir en The Coca-Cola Company."
Coca cola cherry en el año 1985
Coca cola lemon en el año 2001
Coca cola vainilla ano 2002
Coca cola c2 año 2004
Coca-Cola with Lime 2005
Coca cola Raspberry 2005
Coca-Cola M5 2005
Coca-Cola Black Cherry Vanilla 2006
Coca-Cola Blāk 2006
Coca-Cola Citra 2006
Coca-Cola Light Sango 2006
Coca-Cola Orange 2007 y
Coca-Cola Life 2013
En un pen
habran fotos con
la fabrica y un o mas videos
o de otras cosas.
La coca cola una beguda refrescant.
Full transcript