Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

RealMadrid

No description
by

Nico Ruohonen

on 9 November 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of RealMadrid

Real Madridin Historia
Iker casilas
Realmadrid
Ronaldo
Bale
RealMadrid
Ronaldo

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro on portugalialainen jalkapalloilija joka edustaa espanijailasta Real Madridia ja toimii myös portugalin maajoukkoeen kapteenina. Hän on molempijalkainen laitahyökkääjä joka voi pelata kummassa laidassa tahansa tai toista kärkeä tukevassa roolissa.
Syyskuuta 2013 virallistettiin pitkään huhuttu Balen siirtyminen espanjalaisseura Real Madridiin, jonka kanssa hän teki kuusivuotisen sopimuksen.Seurat eivät julkistaneet Balesta maksettua siirtokorvausta. Muun muassa Britannian yleisradioyhtiö BBC uutisoi korvauksen olleen 85,3 miljoonaa puntaa 100 miljoonaa euroa mikä olisi uusi maailmanennätys. Ennen siirron virallistumista myös madridilaiset urheilulehdet Marca ja uutisoivat noin 100 miljoonasta eurosta.
karim benzema
Benzema aloitti jalkapallon Bron Terraillonissa, jossa hän pelasi yhden kauden. Lyon huomasi pian pojan kyvyt ja Benzema vaihtoikin seuraa yhdeksän vuoden iässä. Debyytti Lyonin edustusmiehistössä tapahtui kaudella 2004–2005 Messiää vastaan. Vaihdosta kentälle tullut Benzema sai heti ensimmässä ottelussa maaliin johtaneen syötön tililleen. Kausi 2006–2007 oli Benzeman läpimurtokausi. Hän pelasi kaudella 21 liigaottelua, joissa viimeisteli viisi maalia.
Casillas liittyi Real Madridin junioreihin yhdeksänvuotiaana kaudella 1990–1991 Käytyään läpi seuran eri junioriluokat hän nousi kaudella 1998–1999 ensimmäistä kertaa aikuisten sarjoihin ja tuolloin Espanjan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla Tercera Divisionissa pelanneen Real Madridin joukkueen maalivahdiksi.
Seuraavan kauden Casillas aloitti sarjatasoa korkeammalla Segunda Division B:ssä pelanneessa B-joukkueessa.
Jalkapalloilun Madridissa alottivat 1890-luvun opettajat ja opiskelijat jotka olivat tutustuneet lajiin vieraillessaan Oxfordissa ja Cambridgessä. Ajan myötä pelaajat alkoivat kutsua itseä nimellä football sky. Vuoteen menneessä 1900 mennessä Sky oli hävinnyt ja tilalle olivat tulleet New Football Club.

Koko Nimi Real Madrid Club The Futbol
Perustettu 6. Maaliskuuta 1902
Kaupunki Madrid Espanja
Kotikenttä Santiago Bernabeu
Kiitos kun Katsoitte
Pelaajat
1 Iker Casillas
2 Raphaël Varane
3 Pepe
4 Sergio Ramos
5 Fabio Coentrão
6 Sami Khedira
7 Cristiano Ronaldo
9 Karim Benzema
11 Gareth Bale
12 Marcelo
13 Jesus Fernandez
14 Xabi Alonso
Nro Paikka Pelaaja
15 Dani Carvajal
16 Casemiro
17 Alvaro Arbeloa
18 Nacho
19 Luka Modric
20 Jese
21 Alvaro Morata
22 Angel di María
23 Isco
24 Asier Illarramendi
25 Diego Lopez

Cup menestyksensä ansiosta Real Madrid pääsi heti mukaan kymmenen joukkueen pääsarjaan Primera Divisioniin kun kansallinen sarjajärjestelmä luotiin loppuvuodesta 1928 eikä se ole kertaakaan pudonnut alemmalle sarjatasolle. Neljännellä kaudella 1931–1932 Madrid saavutti ensimmäisen pääsarjamestaruutensa. 18 ottelusta Madrid voitti 10 ja pelasi tasan kahdeksan mutta tappiottomasta kaudesta huolimatta eroa toiseksi sijoittuneeseen Athletic jäi lopulta vain kolme pistettä.
Kansallinen liigan alku
Full transcript