Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

french class

No description
by

omar aranda

on 19 May 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of french class

french class
german
1.11,12,13,14,_,16. In german
answer:funfzehn

Italy


1.How do you said tall in Italian?
answer:alto

2.how do you said funny in italian
answer:buffo
3.what does "cattivo" means?
answer:mean
4.how do you said apple in italian?
answer:mela
5.how do you said zitrone in italian?
answer:limone

6.how do you said strawberry in italian?
answer:fragola
7.how do you said kirsche in italian?
answer:ciliegia
8.what is a gonna?
answer:skirt

9.what is a giacca?
answer:jacket
10.said"I am wearing" in italian?
answer"indosso
2. 9,8,7,6,5,_,3,2,_ in german
answer: vier and eins
3.60 in german
answer:sechzig

4.drei,vier,funf,___,sieben
answer:sechs

5. montag,________,mittwoch
answer:dienstag

6.friday in german?
answer:freitag
7.today in german?
answer:heute
8.In what month is Christmas ?
answer:dezember
9.how do spell October in german?
answer:Oktober
10.what is agust?
answer:a month
Full transcript