Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Make your likes visible on Facebook?

Connect your Facebook account to Prezi and let your likes appear on your timeline.
You can change this under Settings & Account at any time.

No, thanks

FLORIA SIGISMONDI

No description
by

on 2 October 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of FLORIA SIGISMONDI

FLORIA SIGISMONDI
Videos musicales
Critica
Su estilo es muy grotesco, nos gusta pero hay gente sensible o conservadora que le puede molestar o afectar por sus trabajos extravagantes .
BIOGRAFIA
Floria sigismondi nació en Italia pescara en 1965.
actualmente es de nacionalidad canadiense.
Es cineasta y fotógrafa
A la edad de 2 años sus padres decidieron ir a vivir a canda .
BIOGRAFIA
En la infancia estaba muy obsesionada con la pintura y el dibujo, mas tarde en 1987 estudio pintura e ilustración en la escuela de arte de ontario.
En la misma escuela tomo un curso de fotografía y se obsesiono nuevamente. Se graduó con especialidad en fotografía.
Comenzó su carrera como fotógrafa de moda, mas adelante se involucro en una productora en la cual comenzó a dirigir vídeos.
Cuando comenzó a dirigir vídeos a muchos artistas les parecían innovadores y perturbadores.
Su mundo
Las localidades de los vídeos ella los describía como inframundos entrópicos habitados por seres omnipotentes y almas torturadas.
En una entrevista Floria decía que sus ideas salían de sueños alucinógenos .
Videos musicales
1996 The Beautiful People, Marilyn Manson
1996 Little Wonder, David Bowie
1997 Dead Man Walking, David Bowie
Videos musicales
1999 Can´t Get Loose, Barry Adamson
2000 I've Seen It All (interactive version), Björk
20004 Ton Mantis, Amon Tobin
2002 Black Amour, Barry Adamson
2003 Untitled 1 (Vaka), Sigur Rós
2003 Fighter, Christina Aguilera
2003 Megalomaniac, Incubus
2004 Talk Shows on Mute, Incubus
2004 The End of the World, The Cure
2005 Blue Orchid, The White Stripes
2006 Supermassive Black Hole, Muse
2011 The One That Got Away, Katy Perry
2013 The Stars (Are Out Tonight), David Bowie
2013 "The Next Day", David Bowie
Filmografía
2010 The Runaways
Premios
2004 Juno Awards, Canada - Mejor video musical por "Fighter" (Christina Aguilera)

2003 MTV European Awards - Mejor video internacional, por "Untitled" (Sigur Rós)
2003 New York Underground Film Festival, premio audio/visual, por "Untitled" (Sigur Rós).
1999 German Kodak Photobook Award, por el libro "Redemption"
1998 British Music Video Award, Nominación a mejor video por "Little Wonder" (David Bowie)
1997 MTV Music Video Awards, USA - Nominación por el mejor video rock: "The Beautiful People" (Marilyn Manson)
Full transcript