Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Prezi in Nederland

No description
by

Lolo Xin Chen

on 2 October 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Prezi in Nederland

Be a better presenter.
BESCHIKBAAR IN
NEDERLAND
in
Nederland
Gillian Evans

Communications Manager bij IDH

IDH is een initiatief dat zich richt op het verduurzamen van handelsketens. De organisatie uit Utrecht specialiseert zich in de evaluatie en verbetering van handelsketens met een sterke focus op duurzaamheid.
http://www.idhsustainabletrade.com/nederlands
“Prezi is voor ons het perfecte middel om het verhaal van FSC en het belang van verantwoord bosbeheer te vertellen. De dynamische aard brengt ons verhaal echt tot leven. Daarnaast is de brede inzetbaarheid van Prezi voor ons als stichting een groot voordeel. Het is de juiste tool voor het geven van een presentatie of workshop, maar het verhaal van een goede Prezi spreekt ook voor zich als stand-alone op de website.”


Liesbeth Gort
Director of FSC Netherlands
FSC is een internationale, non-profit organisatie en richt zich op de promotie van verantwoord bosbeheer wereldwijd.
http://www.fsc.nl

Marketing & Business Development Director at ExterionMedia
"In onze business weten we dat het creatieve gedeelte voor 50% meetelt voor de doeltreffendheid van adverteren. Als u een verhaal moet vertellen aan een publiek geloof ik dat 50% van de doeltreffendheid bij het verhaal zelf ligt. De andere 50% bestaat uit hoe u het verhaal vertelt. Prezi geeft onze verhalen een extra dimensie zodat het publiek echt wordt overdonderd en zodat het verhaal juist wordt overgebracht. Het neemt een groot deel in van die 50% hoe u het verhaal vertelt."

http://www.exterionmedia.com/nl/
Exterion Media heeft een groot aandeel onder de buitenreclame-exploitanten op de Nederlandse markt.
Guy Grimmelt
Het canvas van Prezi, waarmee je kunt in- en uitzoomen, diende als medium om te brainstormen tijdens de initiële fase van mijn onderneming. Het droeg bij aan de ontwikkeling van mijn idee omtrent Iloveme en hielp ons aan investeringen voor mijn onderneming. In het begin werkten er 8 stagiairs voor ons aan ideeën rond Iloveme en het liep vast. Ik besloot om met z'n allen in te loggen op een Prezi en gebruik te maken van de functie voor samenwerken om het brainstormproces te hernemen met een leeg canvas. Iedereen voegde zijn gedachten, afbeeldingen etc. toe aan de Prezi waardoor we een mindmap vol aan ideeën creëerden. Dankzij het canvas van Prezi en de daarmee samenhangende onbegrensde ruimte, kon iedereen zijn mening verkondigen zonder beperkingen of vooroordelen. Ons ondernemingsplan evolueerde en werd na verloop van tijd op het bord van Prezi duidelijker. Uiteindelijk nam het plan zijn ultieme vorm aan, wanneer we naar alle gemaakte Prezi's keken en deze allemaal in één presentatie goten. Dit is de Prezi die we aan onze investeerders hebben getoond en na 3 jaar gingen ze eindelijk akkoord met de investering!


Anne Pasdeloup
Founder of Iloveme
De Iloveme app helpt mensen om te gaan met symptomen zoals slapeloosheid, eetstoornissen, stress en angst en helpt hen deze beter te begrijpen door informatie, een tracker die activiteit en de gemoedstoestand opvolgt, coaching en etc. te voorzien.
https://www.facebook.com/Ilovemeapp
Klik hier om de uitmuntende Prezi van Iloveme te bekijken
https://prezi.com/agn8o3rzmuen/iloveme-get-insight-now/
Jacco Vander Kooij,

Sales Consultant en oprichter FutureofSalesisNow
Naast het gebruik van Prezi als presentatietool gebruik ik het bijvoorbeeld ook als whiteboard om ideeën samen met klanten vorm te geven. Prezi stelt me in staat om informatie op een losse en aantrekkelijke manier te delen, door het visueel duidelijk te maken. Het maakt je verhaal "speciaal", ofwel onderscheidend, waardoor je publiek meer betrokken is bij de presentatie of het genereren van ideeën. Mijn succesvolle Prezis heb ik mede te danken aan de samenwerking met toonaangevende Nederlandse Prezi designers, zij zorgen voor de concrete visuele vorm van mijn verhalen.

http://www.futureofsales.net
Ik help mijn klanten - voornamelijk in San Francisco - een moderne verkooporganisatie op te zetten waarin online informatie uitwisseling centraal staat.
Klik hier om de Prezi van FutureOfSalesisNow te bekijken

https://prezi.com/i0xjyzuqfeud/inbound-social-selling-campaign/

Jacco Vander Kooij,

Sales Consultant en oprichter FutureofSalesisNow
Naast het gebruik van Prezi als presentatietool gebruik ik het bijvoorbeeld ook als whiteboard om ideeën samen met klanten vorm te geven. Prezi stelt me in staat om informatie op een losse en aantrekkelijke manier te delen, door het visueel duidelijk te maken. Het maakt je verhaal "speciaal", ofwel onderscheidend, waardoor je publiek meer betrokken is bij de presentatie of het genereren van ideeën. Mijn succesvolle Prezis heb ik mede te danken aan de samenwerking met de toonaangevende Nederlandse Prezi designers van Prezzip; zij zorgen voor de concrete visuele vorm van mijn verhalen. Twee voorbeeld van Prezis die we hebben ontwikkeld;

http://www.futureofsales.net
Ik help mijn klanten - voornamelijk in San Francisco - een moderne verkooporganisatie op te zetten waarin online informatie uitwisseling centraal staat.
Click here to see Prezi by FutureOfSalesisNow
https://prezi.com/i0xjyzuqfeud/inbound-social-selling-campaign/

Michael van Wetering

Innovation Manager at Kennisnet
"‘Prezi is voor ons niet zomaar een presentatietool maar een manier om verhalen authentiek en creatief te kunnen vertellen. We leggen de essentie van een verhaal vast in een vormgeving die de zeggingskracht van de boodschap versterkt zonder overbodige franje. Een goede prezi dwingt om tot de kern van het verhaal te komen en biedt dan een inspirerende basis om elk nieuw publiek een bij hen passende, nieuwe versie van dat verhaal te kunnen vertellen. Prezi heeft de manier waarop wij verhalen uitwerken en vertellen blijvend op een hoger niveau gebracht!’

http://www.kennisnet.nl
Kennisnet is dé publieke ict-partner voor het Nederlandse onderwijs.
"Prezi stelt ons in staat om buiten de lineaire denkwijze te treden. Beeld draagt inhoudelijk bij aan het verhaal en speelt zodoende veel meer in op het gevoel in dan slechts losstaande teksten. Dit geeft ons een aanzienlijk concurrentievoordeel. Zeker met betrekking tot grote merken die scherp letten op de wijze waarop hun acties en initiatieven vertaald worden. Met Prezi hebben wij onze verhalen snel en accuraat vertaald door complexe ideeën zowel te simplificeren als te visualiseren".
Met mijn bedrijf, Remy Steijger Digital Marketing (RSDM), help ik organisaties met snelle nieuwe marketingontwikkelingen in het digitale tijdperk.
Als tool-trendwatcher zijnde was ik één van de eerste Nederlanders die met Prezi aan de slag ging. Al snel ontdekte ik de voordelen ten opzichte van andere presentatie-tools. De vele workshops en presentaties die ik over verschillende onderwerpen in het hele land geef, zijn dan ook allen gemaakt in Prezi.

Niemand zit te wachten op een sheet met alleen maar tekst. Mijn prezi’s bestaan dan ook voornamelijk uit afbeeldingen, waarbij ik mijn verhaal vertel. Door mijn verhaal op dynamische wijze te vertellen ben ik ervan overtuigd dat het meer impact op het publiek heeft. Bijkomend voordeel is dat ik al mijn presentaties ten alle tijden op elke computer kan openen vanuit de cloud.Remy Steijger
Founder of RSDM
Social Media specialist. Gebruik het RSDM Social Media Dashboard om sociale media strategisch in te zetten en te monitoren.
www.remysteijger.nl
Full transcript