Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Legerősebb Star Wars Karakterek

No description
by

Marcell Varga

on 31 May 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Legerősebb Star Wars Karakterek

Legerősebb Star Wars Karakterek
1. Darth Revan
2. Darth Sidious
3. Yoda Mester
4. Darth Plagueis
5. Obi-Wan Kenobi
8. Darth Vader
6. Luke Skywalker
9. Qui-Gon Jinn
10. Mace Windu
7. Starkiller (clone)
Humán létére több, mint 300 évig élt. Ismerte a mind a sötét, mind a világos oldal előnyeit. Visszatért a halálból, jól használta a lézerkardot, egyszerre kettőt is, és egy nagyon erős Force használó is.
Úgy volt az egyik legerősebb Sith, hogy több évtizeden keresztül tartotta életben az erejével Dath Vader-t. Szereti a villámokat és szeret nevetni.
900 évig élt, és tanított rengetek Jedit, nagyon erős Force használó és lézerkard forgató. Nem meghalt hanem eggyé vált az erővel. Tanításai Luke segítségével még sokáig fenn maradtak. Darth Sidios-al nagyjából egy szinten van, csak neki nem kellett az erejét más életbentartására fókuszálni.
Vissza tudta, hozni a holtakat az élők közé, és nagy ereje volt, míg tanítványa, Dath Sidious nem végzett vele álmában.
Az egyik legképzettebb és legbölcsebb Jedi volt, ő volt az első, akiről tudjuk, hogy eggyé vált az erővel. A humora is jó. Ketté vágta Darth Maul-t, levágta Darth Vader lábait, és még azt az élvezetet sem adta meg neki, hogy ő végezzen vele 19 évvel később. Plusz ő a kedvenc Jedim.
Ő volt az egyetlen, aki nem fegyverrel vagy az erőt használva győzőtt, hanem azzal. hogy letette a fegyvert és nem engedett a haragjának.Képzettebb volt a legtöbb Jedinél és már 23 éves korában is elég bölcsnek számított. Darth Vader-t emlékeztette rá, hogy ő Anakin Skywalker és vissza hozta az erő jó oldalára.
Dooku Gróf ellen veszített csak, mert elvakították a Qui-Gon Jinn iránti érzései (csak mester-tanítvány szinten), amit Dooku ki is használt.
Igaz, hogy már az eredeti Starkiller (Galen Marek) is erős volt, hiszen le tudott tenni az erejével egy Csillag Rombolót, ismerte az erő sötét és világos oldalát is, és legyőzte, Darth Sidious-t és Darth Vader-t is viszont érzelmei elvakították így ez lett a veszte.
Klónja, legyőzte és elfogta Darth Vader-t, megölte a Gorog-ot, ami egy nem kicsi állat és a meteoritokat, más nagy űrszemetet el tudta irányítani a zuhanó űrhajó elől.
Magyarázzam? Ő Darth Vader! Valószínűleg több tábornokot folytott meg, mint ami megengedett, övé a Halálcsillag, amivel felrobbantotta az Alderaan-t. Még ha nem is olyan erős, mint némelyik karakter, jelenlét olyan tekintélyt parancsol, amivel nem sokan mernek újat húzni. Megjárta a sötét oldalt és a jót is. Neki köszönhejük Luke-ot és Leiát (részben). Az öltözetét a 3 évesek is felismerik. Hangja ikonikusan zengi be a galaxist. És többen idézik mondatait, mint tán bárki létező személyét. Halála után nem sokkal visszatért Erő Szellemként. Ő szexelt is, míg Jedi volt, és össze is házasodott vele.
Bölcs és erős, nem néz ki 60-nak és ő volt az első, aki vissza tudott térni Erő Szellemként, az élők közé. Lézerkard forgatási képességei viszont hagyak maguk után kvánni valót, Darth Maulnak viszont nem :(
Az egyik legjobb lézerkard forgatóként tartják számon. Ami igaz is hisz ő volt az egyetlen, aki le tudta győzni Darth Sidious-t lézerard párbajban. Ami viszont hátránya, hogy nem bízott meg Anakin-ban, ami a vesztét okozta. A Jedi tanács egy kiemelkedő alakja. Levágta Jango Fett fejét és elcsúfította Darth Sidious-t. Viszont nem tudni valami sokat, arról hogy milyen erős is igazán vagy, hogy milyen szintű az Erő használatában. Így került csak a 10. helyre.
Full transcript