Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Q-net

Ügyfélhívók piaca Romániában.
by

Csaba Varadi

on 23 April 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Q-net

Double click anywhere & add an idea Q-net ...model of superior intelligence... Piaci résztvevők Nagykereskedőként Nagykereskedőként Nagykereskedőként Nagykereskedőként Sytron CounTek Eutron Onlinet Ügyfélhívó rendszerek piaca Romániában Alapítása Termékei Modulok Forma és szín világ Referenciák Onlinet Az ONLINET Group 2001-ben lett alapítva. Front-Office IT rendszerek fejlesztésével és kereskedelmével foglalkozik. Az általuk kínált megoldásokat elsősorban bankok, telekommunikációs és ipari szolgáltató nagyvállalatok fiók- és üzlethálózatába integrálják. 2006-ban alapították leányvállalatukat Romániában. Dinamikus fejlődését mi sem mutatja jobban, mint hogy a Deloitte felmérése alapján 2008-ben 6. helyezet lett, a leggyorsabban növekvő közép-európai vállalatok között. Partneri kapcsolata van számos nagy jelentőségű céggel: CISCO, IBM, HP, 3M, Microsoft. Termékpalettájukon megtalálhatóak az ügyfélirányító rendszerek és információs kioszkok. Tudásukat figyelembe véve termékeik nagyjából megegyeznek az általunk forgalmazottakkal. Alkalmazásaik között megtaláljuk a statisztikai és monitoring modult, VIP és kártyás azonosítást, bejelentkezési modult és hang modult is.
Kialakításuk karakteresen eltér (eltekintve néhány terméktől) a termékeinktől. Előszeretettel használnak oszlopos formából kinyúló konstrukciókat. Színhasználatuk tetten érhető a cég logójától a weboldalon át a termékekig, mely a piros, ezüst és fekete színek. Romániában számos rendszert építtetek ki bankokban (BRD, Credit Europe Bank), egészségügyi intézményben (Clinica Victor Babes Bucuresti), állami intézményekben (Apa Nova Bucuresti, Ministerul Afacerilor Externe).
Sytron Technologies egy izraeli cég mely, komplett kijelzőket és műszaki megoldásokat tervez és gyárt. 2000-ben alapította meg európai leányvállalatát, amely nagykereskedőként kínál IT megoldásokat bankoknak, közintézményeknek, egészségügyi intézményeknek és telekommunikációs cégeknek. Ügyfélirányitó rendszereit és információs kioszkjaikat az izraeli Kadouri Industrial Design szállítja.

Sytron Ügyfélirányitó rendszereket és információs kioszkokat forgalmaz. Termékeiket jellemzi a nagyfokú flexibilitás. A megrendelő igényinek megfelelően bármilyen hardware elemet (nyomtató, kamera, billentyűzet, kártyaolvasó, hangszóró, vonalkód leolvasó) be tudnak építeni az adott totembe. Alkalmazásaik között megtaláljuk a statisztikai és monitoring modult, bejelentkezési modult és hang modult is.

Forma világuk egy sémára készül. Kioszkjaik, melyek természetesen jegykiadók is egyben, kizárólag 15”-17” LCD-t alkalmaznak.
Kialakításuk többnyire a TG01-re hasonlít, de attól kisebb méretű
és általában a monitor alatt megtört.
A meghatározó szín a szürke, de bármilyen vásárlói igényt ki tudnak elégíteni.

Countek-et 1994-ben alapították. A Sytronhoz hasonlóan nagykereskedőként vesz részt a piacon. Partneri kapcsolata van számos nagy jelentőségű céggel: CISCO, IBM, HP, Intel, Microsoft.
Termékpalettájukat tekintve sok lábon állnak, számos egyéb megoldást kínálnak az ügyfeleiknek. (ügyfélszámláló rendszerek, videó megfigyelő rendszerek, raktározási és parkolási megoldások).
Alkalmazásaik között megtaláljuk a statisztikai és monitoring modult, bejelentkezési modult és hang modult is. Formaviláguk a Sytron termékeihez hasonlít leginkább. Színviláguk a sötétszürke.
CounTek Quartz Matrix Eutront magánszemélyek alapították 1993-ban. Többek közt ügyfélkezelési, pénzkezelési, raktározási, szállítmányozási megoldásokat ajánl Románia szerte. Az alapítása óta 17 saját irodát nyitottak, de partnereik révén mind a 40 megyében jelen vannak. Több mint 3000 ügyfelük van már cég szinten. A cég a Q-matic termékek kizárólagos forgalmazójaként vesz részt a román piacon. Termékpalettájukon megtalálhatóak az ügyfélirányító rendszerek és információs kioszkok. Tudásukat figyelembe véve termékeik nagyjából megegyeznek az általunk forgalmazottakkal. Alkalmazásaik között megtaláljuk a statisztikai és monitoring modult, VIP és kártyás azonosítást, bejelentkezési modult és hang modult is. Formájukat tekintve jelentősen eltér a Q-net termékektől. Asztali és állványos kialakítású jegykiadójuk van forgalomba. Érdekes módon
totem jellegű termékük nincsen. Kijelzőik csak pontmátrix típusúak. Ügyfélkörük jelentős, nagyban uralják a romániai piacot. Számos nagy bankban, közintézményben, egészségügyi intézményben telepítettek rendszereket. Eutron Gyártóként
Nagykereskedőként
Full transcript