Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Hemelse Papa

Ervaar Mij! Ik Ben voor jou!

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Hemelse Papa

Ik heb jouw roepen gehoord! Ik Ben jouw Hemelse Papa. Wat ons uit elkaar houdt, is de zonde. Het is dat wat jij in jou hebt van nature; de behoefte om zonder Mij te leven. Het is die natuur die de wereld maakt tot wat het is en de reden waarom je Mij niet vindt in jouw wereld. Mensen zeggen dat zonde van alles is wat je niet mag, maar het is de scheiding tussen ons, met alle ellende als gevolg. Jouw pijn, jouw verdriet, jouw angsten, gevoelens van afwijzing, eenzaamheid en zelfhaat. Maar ook moord, onrecht, geweld, verslaving, oorlog en dood. Je zou kunnen stellen dat het ras waar jij toebehoort, de mens, Mijn vijand is geworden en daarom leef jij zonder Mijn onvoorwaardelijke Liefde. Zonder Mijn goedheid. Maar dat is Mijn wil niet. Ik heb een Offer gegeven om Mijn wil te kunnen uitvoeren in jou, zodat je kunt leren Mijn liefde te ervaren, zoals jouw ras deed toen Ik het schiep. Ik zal je vertellen wat ons scheidt. Ik houd zoveel van je dat je Mij niet kunt vergelijken met jouw aardse vader en moeder samen. Ik houd van je gewoon zoals je bent. Ik kijk naar en ken jouw hart. Maar vanwege Mijn liefde voor jou kan ik je niet laten zoals je nu bent... Geloof Me, je bent zoveel meer. Want als jij zo blijft staat er iets tussen ons in en het enige wat Ik wil, is dat je Mij leert kennen en dat jij jouw plek vindt in Mijn familie. Ik wil je adopteren, zoals Ik vele mensen voor jou heb geadopteerd en heb ondergedompeld in Mijn liefde. Ik houd van jou als van Mijn Enige Zoon. Als gevolg van de zonde stonden wij altijd ver van elkaar maar 2000 jaar geleden heb Ik in de oplossing voor dit probleem voorzien. Ik heb geofferd wat Mij het meest dierbaar is, Mijn Eigen Zoon. En omdat Hij bereid was dit te volbrengen is Mijn volledige toorn op Hem uitgegoten zodat jij niet langer Mijn vijand bent. Dit offer heeft de kloof tussen ons gedicht. Het is volbracht. Het enige wat jij hoeft te doen is dit aan te nemen.
Als jij dit Offer aanneemt, kan Ik je genezen, herstellen en hervormen naar Mijn evenbeeld zoals de bedoeling was vanaf het begin. Zijn Heilige Naam is Jezus. Roep Hem aan en je bent gered. Geloof dat Hij voor jouw zonde is gestorven en dus jij niet langer zonder Mij hoeft te leven! Dit is Mijn genade. Mijn Offer voor jou is Mijn Eigen Zoon. Door te accepteren dat Jezus niet alleen is gestorven om onze relatie te herstellen maar dat Ik Hem heb opgewekt uit de dood, staat Mijn deur voor jou wagenwijd open en kom je hoe dan ook in de Hemel als je sterft. Maar eigenlijk wil Ik niet dat jij in de Hemel komt. Ik wil dat alles wat in de Hemel is, op aarde komt. Zodat je kunt leven in de Hemel op aarde. Ik houd zoveel van je dat Ik niet alleen wil dat jij bij Mij terug komt, Ik wil je alles geven wat Ik heb. En niet alleen in de eeuwigheid maar hier en nu, vandaag en alle dagen hier op aarde.
Ik wil je schoonwassen in Zijn Heilige Bloed zodat je Mijn stem hoort en je gaat ervaren wat het is om met Mij te leven. Ik ben niet religieus. Want de god van religie is een slavendrijver. Ik wil geen slaven, Ik wil zonen en dochters. En daarom wil ik dat je niets doet, je kunt niets doen, goed of slecht, om Mijn liefde te verdienen of te verliezen. Ik ben jouw Hemelse Papa en zodra jij Mijn Offer aanneemt, begint het echte leven. Dan begint onze intieme relatie. Onze herstelde relatie begint bij Hem. Zeg Mij maar na; "Heer Jezus, ik geloof dat u voor mijn zonde bent gestorven en zo mij heeft terug gebracht bij mijn Hemelse Papa. Dank u! Ik zet mijn hart open en maak U Heer van mijn hart en leven. Ik keer mij af van mijn foute keuzes, zonden en vooral mijn eigen ik, die mij alleen maar problemen brengt! Ik belijd u ze en vraag uw vergeving! Amen."
Als je dit hardop zegt en het meent dan komt Jezus in jouw hart wonen en op die manier ben jij rechtvaardig voor Mij en zie ik jou alsof de zonde nooit tussen ons in heeft gestaan.
Maar er is meer... Omdat Hij in jou leeft zal Hij jouw geweten (jouw geest) beetje bij beetje omvormen naar wie Ik bedoeld heb dat jij zou zijn. Niet alleen iemand die vol geluk en plezier is maar Ik maak jou tot een van Mijn kinderen, je bent een geadopteerd Koningskind!

En omdat je een van Mijn kinderen bent geef ik jou alle kracht en gaven die Mijn Geest aan Jezus gaf en aan alle andere gelovigen. Zo wordt het heel gemakkelijk om met Mij te leven en nog wonderlijk mooier ook! Door Mijn Heilige Geest krijg jij de kracht om de taal van Mijn familie en de Hemel te spreken, macht over alle duisternis en over de engelen zodat zij jou dienen, je zult kunnen genezen en de doden doen herrijzen. En nog veel meer! Maar er is meer... Omdat de wereld tegen beter weten in denkt het zonder Mij te kunnen, verafschuwd zij Mij en Mijn familie. Ze zal tegen je liegen en je proberen klein te houden, onbelangrijk en nutteloos. Maar nu weet je dat jij Mijn Koningskind bent. Je bent van Mij. Jij hebt Mij niet uitgekozen maar Ik jou. En nu is het tijd om je oude bestaan af te leggen, de leegte die je voelt en de gebrokenheid die je ziet vaarwel te zeggen.
Zoek naar Mijn geliefde familie. Zij zullen jou opbouwen en je dichter bij jouw bestemming brengen. Ik heb een geweldig plan met jouw leven.
Maar je zult moeten vechten voor je vrijheid. Mijn geschreven Woord, Mijn levende Zoon, Mijn Heilige Geest en Mijn familie van geadopteerde Koningskinderen zijn de vier pilaren waaraan jij je kunt vasthouden om steeds meer van Mij te ontdekken en steeds meer te zien wat Ik voor jou alleen heb weggelegd. Maar er zijn ook 4 doornen die jou tegen werken, de wereld, de duivel, jouw verstand en jouw vlees. Luister niet naar hen. Luister alleen naar Mij. Wordt bevrijd, wordt wakker en leef! Pas op! De wereld haat jou omdat Ik dat niet doe. Ik wil niet dat mensen met elkaar vechten. Ik wil niet dat mensen zich minder voelen dan dat ze zijn.
Jij bent de Kroon op Mijn creatie. Jij bent van onvoorstelbare waarde voor Mij en daarom heb Ik jou vrijgekocht uit de klauwen van de heerser van deze aarde; de duivel. Hij is een leugenaar, een bedrieger en een dief. Hij wil niet dat je opstaat en zijn legers neerhaalt in de autoriteit die Ik aan jou overdraag. Zijn voornaamste missie is om tussen jou en Jezus in te staan zodat je het echte Leven niet ervaart, de Waarheid en de Weg naar mij niet kent.
Hij is er niet op uit om jou te doden, hij kan dat niet eens al zou hij willen. Want hoe diep je ook vastzit in zijn rijk, Ik ben altijd sterker. Hij is erop uit om zijn bestemming uit te stellen. Hij is namelijk veroordeeld tot de poel des doods, de hel. Niet jij. En zodra elk mens op aarde heeft gehoord van het Offer dat ik heb gegeven voor jou, zal Jezus terug komen om voorgoed Hemel op aarde te brengen en zal de duivel voor eeuwig lijden in het vuur voor wat hij jou en Mij heeft aangedaan. En hij weet dat de tijd nog maar kort is, elke stap die jij naar mij zet, versnelt zijn einde.
Ren dus naar mij toe! Kom! Ik wacht met open armen. Kom maar bij Mij zodat je kunt rusten en kunt genezen en kunt groeien in je nieuwe bestaan. Zodat je daarna kunt uitgaan en de tijd kunt inkorten dat hij nog macht heeft om te vernietigen en dood en verderf te zaaien.
Maar kom eerst bij Mij. Leer Jezus kennen als je beste Vriend, je Redder, je Genezer en jouw Geliefde Koning. En Mijn Heilige Geest als Trooster en Helper zodat jij wonderen kunt doen om mensen te laten zien dat Ik leef! Ik houd van elk mens, omdat Ik jullie heb gemaakt naar Ons Evenbeeld. Jullie zijn als Mij en daarom houd ik van jullie. Kom! Het is tijd om door de deur te gaan en Mij te ontmoeten. Ik zal je knuffelen totdat je niet meer kunt!
Ik houd van jou! Roep Mij aan, praat met Me. Ik ben er, altijd en overal. Je bent een Koningskind en een Strijder. Aanrader! http://www.bol.com/nl/p/leven-met-jezus-van-dag-tot-dag/1001004002881705/ This presentation website is only in Dutch for now... gemaakt door:
soulreach breakthrough ministries
www.soulreach.nl

"the breakthrough of one,
is the outbreak of many." Juan Carlos Ortiz
Leven met Jezus
van dag tot dag. Ik Ben de Levende God van Abraham, Isaak en Jacob. Ik Ben is Mijn Naam. En Ik Ben voor jou. Er is geen veroordeling voor jou, alleen voor de duivel. Ik houd van je! En dan nu...
Een geestelijk opkikkertje! :) Ik ben een goede, levende, liefdevolle God. Ik ben Liefde en dus kan ik jou alleen maar liefhebben. Kom bij Mij! Mijn genade, vergeving, bevrijding en genezing zijn voor jou. Wat je ook hebt gedaan, waar jij je ook schuldig over voelt of hoe je omstandigheden ook zijn geweest, Ik ben er voor je! Ik was er altijd! Ik kende je al voor dat je geboren werd! Maar Ik dring mij niet op! Jij moet de stap naar mij zetten en de tijd is rijp dat je dat doet! Het is tijd dat je Mij leert kennen en de afstand tussen ons verdwijnt. Raak bekend met Mijn geïnspireerde Woord; De Bijbel. Het is één van Mijn manieren om persoonlijk met jou te communiceren.

Overvloed en Zegen met al Mijn liefde voor jou,

Je Hemelse Papa! Aanrader ! Kom! Ik Ben jouw Hemelse Papa. Ik houd van jou! Jezus is de Persoon die jou bij Mij brengt, roep Zijn Naam als je bij Mij terug wilt komen, want als je Hem kent, ken je Mij. Kom! LET OP: Audio Bestanden spelen direct af na het kiezen van "volgende" in deze presentatie. Pas het volume van uw computer aan, voor u verder gaat, om ongewenst effect te voorkomen.
Full transcript