Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ug

No description
by

Urbana Galerija

on 13 February 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ug

Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Sadržaj Uvod
Free formatTM - Hologram
Flare320
Cheoptic360TM Desktop
Cheoptic360TM
Cheoptic360TM model 500
H20 Go! – Vodeni zid
H20 Go! – Vodena zavjesa
Medicinski avatar
Projekcijsko mapiranje
Interaktivnost
Interaktivni pod
Produkcija
Suradnja Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Uvod Osvojite publiku i kupce jedinstvenim vizualnim doživljajem koji stvara časoban susret iluzije i stvarnosti. Prepustite se nvon načinu izgradnje imidža koji povećava prihode i jača brend!

Urbana Galerija koristi kreativnost i napredno shvaćanje marketinga 21. stoljeća, stvarajući vizualne poruke s najsnažnijim mogućim efektom na korisnika. Slavimo spektakl i divimo se neočekivanom jer imamo isti cilj kao i Vi - uspjeh!

Mi stvaramo ono što publika ne očekuje, a vi očekujte širenje poruke brenda izvan granica prosječnog načina komunikacije. Dajte nam samo mrak i vodu, a mi ćemo od bilo čega što zamislite stvoriti novi svijet koji ne prolazi nezapaženo. Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Iz izloga dućana osmjehuje se lutka koja odjednom nestaje Free format - Hologram Donosi specijalne filmske efekte u Vaš projekt, kombinirajući isprobanu i testiranu tehnologiju s radikalnom novim načinom razmišljanja. Možemo napraviti da se Vaši proizvodi ljudi i prezentacije materijaliziraju i nestano, a da pritom ne postoji ekran.

Hologram pruža bezbrojne mogućnosti uporabe video projekcija kada je potrebno prikazati nešto neočekivano ili kada bi prezentacija na običnom ekranu bila jednostavno... previše obična, već viđena.

Hologram se može koristit na prodajnim mjestima, pri promociji proizvoda, na koncertima, za jednokratne evente ili stalne postave. Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr „Touch screen“ - dodatna interakcija između korisnika i sadržaja Flare 320 Flare 320 revolucionarno kombinira stvarne objekte i hologramske sadržaje u jednom uređaju.

Omogućuje kreiranje priče unutar i oko proizvioda.

Ne postoji usporediv sustav koji na ovakav način kombinira upečatljiv dizajn sadržaja i ogromnu raznolikost aplikacija. Želite li da Vaš proizvod na prodajnom mjestu bude 100% primjećen, da mu vizualno povećate vrijednost pa tako i privlačnost za veću vjerojatnost kupnje, ova je tehnika pravo rješenje za Vas.

Cheoptics 360 Desktop omogućuje hologramsku projekciju plutajućeg objekta u piramidalnoj staklenoj konstrukciji , na način da je predmet zapažalja vidljiv iz svakog kuta, čimse se postiže 3D projekcija u prostoru.

Zahvaljujući ovoj tehnologiji, možete čak prikazati kako je napravljen proizvod, kako se koristi te koje su njegoce prednosti.

Nadmašite konkurenciju! Cheoptics 360TM Desktop Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr 8a
Čarobne kapi Vodeni zid je vrsta vodenog spektakla koja se postavlja na otvorenome, odnosno na površinu mora, rijeka, jezera i većih bazena.

Formira polukružni zaslon u obliku luka, vrlo pogodan za video i laserske projekcije formata 400 m2.

Rješenja iz snova za premijere filmova H2O GO – Vodeni zid Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr
Voda nije zdrava samo za naše zdravlje. već i za marketing Mogućnost instalacije Vodene zavjese i kombinacije s projiciranim sadržajima neograničene su.To je odlično rješenje za sajmove i evente, ali i za stalne instalacije, bilo u zatvorenom prostoru ili na otvorenome.

Zašto? Zato šro pruža impozantnu vodeni instalaciju i savršenu sliku, gotovo bez buke i špricanja vode naokolo.

Rješenje iz snova za premijere filmova. H2O GO – Vodena zavjesa Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Učinite vašu liječničku prezentaciju ili kongres drugačijim. Trodimenzionalno predstavljanje ljudskog tijela na potpuno drugačiji način.

Jenostavnim klikom miša na određeni dio trodimenzionalnog tijela (avatara) pokreće se postupak prikaza svih relevantnih informacija. Medicinski avatar Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Neugledno pročelje zgrade postaje umjetničko platno od kojeg zastaje dah. Projekcije na objektima predstavljaju novu i uzbudljivu hit tehniku koja gotovo svaku površinu pretvara u video zaslon.

Rezultat je dinamična projekcijska instalacija koja daje potpuno novu perspektivu uobičajenoj video projekciji.

Dobije se efekt kao da zgrada oživi ili se raspada do temelja pred Vašim očima.

Projekcije na objektima izvode na ovanjskim i unutarnjim površinama zgrada, ali i na manjim objektima poput automobila pa čak i na ljudima stvarajući. pokretni body painting. Projekcijsko mapiranje Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Ovo nije budućnost, već sadašnjost oglašavanja koja Vaše proizvoda, usluge i svečanosti izdvaja iz mora prosječnih. Mogućnosti su neograničene! Naš posao počinje već s prvim razgovorom s Vama, na kojem prikupljamo informacije koje prezačemo u vizualnu poruku s nadprosječnim filmskim efektom.

Snimamo u studiju, izrađujemo animaciju i zvuk, prilagođavamo je izgledu i veličini prostora u kojem se instalacija postavlja, odnostno cilju koji Vi, kao naš klijent,
želite postići.

Uz tehnike i proizvode koje nudimo u našoj ponudi, pokretne slike koristimo na način koji ste rijetko kad imali priliku vidjeti. Produkcija Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Tel: (+385) 99 2536 515
Fax: (+385) 1 617 17 11
e-mail: info@urbana-galerija.eu
web: www.urbana-galerija.hr Urbana galerija d.o.o.
Zelinska 7
10 000 Zagreb
Hrvatska Naša strast je stvaranje neočekivanog, pri čemu Vam u svakom trenutku pomažemo na zahtjevnom putu prema novom i drugačijem imidžu: od same ideje preko produkcije vido sadržaja do finalne izvedbe.

S dugom listom partnera i kooperanata, Urbana Galerija pokazala se kao poželjan i pouzdan partner kada je potrebno upotrijebiti i imeplenetirati inovativnu tehnologiju predstavljanja za bilo koje potrebe brendiranja, evenata ili lansiranje proizvoda.

Prvi u Hrvatskoj iskoristili smo svoju i iskustvo rada s najsuvremenijim animacijskim tehnikama jer istraživanja tržišta pokazuju izvrsnu povratnu informaciju promatrača te brže donošenje odluke o kupnji proizvoda ili konzumaciji usluge.

Urbana Galerija Vam može pomoći da doslovno oživite svoje kreativne ideje!

Mi ne pitamo gdje i koliko, veća samo kada i koji Vam je cilj.
Jer, ako niste shvatili, naša strast je da stvaramo neočekivano.

Promocija mora biti XXL doživljaj. Suradnja Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Revolucija u realističnom 3D prikazu proizvoda i objekata. Cheoptics 360TM model 500 Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Povezivanje digitalnog i analognog svijeta kroz multitouch površine te kroz praćenje pokreta Dodajte novu dimenziju prezentaciji svojih proizvoda

Omogućite kupcima da direktno svojim gestama upravljaju sadržajem

Dodirivanjem površina ili gestikulacijom kroz zrak omogoćite direktno povezivanje kupca s vašim proizvodom Interaktivnost Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Živi pod, interaktivni elementi. Interaktivni pod pruža Vam doživljaj hodanja po vodi, interakcija sa elementima na podu.

Privlačenje pažnje posjetioca, dovodi promatrača do željenog mjesta, podiže razinu komunikacije sa klijentom na višu razinu. Interaktivni pod Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Urbana galerija d.o.o., Zelinska 7, 10 000 Zagreb, Hrvatska/info@urbana-galerija.eu/www.urbana-galerija.hr Revolucija u realističnom 3D prikazu proizvoda i objekata. Cheoptics 360TM Cheoptics 360TM inovativan je uređaj koji na zapanjujući način omogućuje da sadržaj slobodno lebdi u prostoru.

Video sadržaj koji se može gledati u 360 stupnjeva u svim svjetlosnim uvjetima kombinira „wow“ faktir s brzim i jednostavnim sastavljanjem te rastavljanjem na sajmovima, eventima, i na prodajnim mjestima. Cheoptics 360TM model 500 inovativan je uređaj koji na zapanjujući način omogućuje da sadržaj slobodno lebdi u prostoru i to u prirodnoj veličini čovjeka


Video sadržaj koji se može gledati u 360 stupnjeva u svim svjetlosnim uvjetima kombinira „wow“ efekt s brzim i jednostavnim sastavljanjem te rastavljanjem na sajmovima, eventima, i na prodajnim mjestima.


Dodatna dimenzija "wow" efekta postiže se veličinom ovog uređaja i projekcije koju on može proizvesti
Full transcript