Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Make your likes visible on Facebook?

Connect your Facebook account to Prezi and let your likes appear on your timeline.
You can change this under Settings & Account at any time.

No, thanks

Guía Didàctica sobre drogues

Guía Didàctica sobre drogues
by

ali alix

on 1 June 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Guía Didàctica sobre drogues

Guía Didàctica
sobre drogues Oferir un
Recurs per a
Educadors per tractar el tema de les drogues amb el col.lectiu adolescent i joves de forma dinàmica i participativa. Àmbit formal Àmbit no formal Finalitat Objectius Metodología Temporalització Recursos Avaluació Com? a través de l'aprenenentatge col.lectiu i l'ús de les Noves Tecnologíes L'adolescència i joventut és un període vital, caracteritzat sobretot pels canvis físics i socials. Moment important per la cerca de la pròpia identitat i de relacions amb el grup d'iguals. Aspectes que comencen a ser presents a la vida dels joves d'una manera que encara no havíen viscut i de gran transcendència pel present i futur. i Drogues Sexualitat Des d'una mirada educativa i preventiva, aquest és un periode idoni per assessorar i orientar als joves. Perquè? Fomentar que els i les joves tinguin un criteri propi i una opinió fonamentada sobre les drogues i el seu ús.
Treballar la utilització de les Noves Tecnologíes a través de la temàtica de drogues.
Activitats 5 1.- "Navegues amb les Drogues?" 2.- "Drugs&Media" 3.- "De tòpics i altres contes" 4.- "Quedem?" 5.- "Veiem el que hem vist" A cada activitat es proposa una durada aproximada per la realització de la mateixa.
Però no concretem una temporalització per realitzar el conjunt de les 5 activitats.
L'educador haurà de decidir el temps i periodicitat de les sessions. Participativa
Aprenentatge col.lectiu
Treball en equip
Construcció de coneixement a partir del descobriment i la reflexió
Utilització de les Noves Tecnologíes com a eina educativa
Dinamització de les activitats a través d'un blog
Sala o Aula Ordinadors (mínim un per grup) Recursos detallats a les activitats AVALUACIÓ INICIAL: a través d'una bústia on els adolescens i joves del grup, puguin fer preguntes sense tenir vergonya, expressant les seves curiositats i reflexions inicials sobre les drogues. La primera activitat de la Guía també ens ajudarà a determinar els coneixements dels joves respecte a les drogues.
AVALUACIÓ EN EL PROCÉS: cada grup crearà el seu propi blog, i a través d'aquest, l'educador obtindrà les evidències d'aprenentatge i treball en equip, durant el procés. Els espais de reflexió i debat també seràn oportunitats perquè l'educador pugui valorar el procés de cada un dels joves.
AVALUACIÓ FINAL: la cinquena activitat, serà l'evidència final de formació per l'educador, ja que a través de la creació del vídeo podrem veure les conclusions a les que els joves hauràn arribat a través de les diferents activitats. Si es realitzen les 5 activitats en l'ordre proposat: Si es realitza qualsevol de les activitats de forma individual: l’avaluació es donarà en el propi resultat final de l'activtat, en el moment de posada en comú, ja sigui a través del blog, la reflexió conjunta, la exposició de conclusions a la resta del grup, creació d'un vídeo o presentació, etc.
Full transcript