Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Kunst Autobiografie

No description
by

Sofie Zwartscholten

on 7 October 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Kunst Autobiografie

INleiding
Muziek
Ik heb van mijn achtste tot mijn veertiende op pianoles gezeten. Voordat ik begon met pianoles zat ik op algemene muzikale vorming. Mijn ouders vonden het belangrijk dat ik leerde kennis maken met instrumenten, ik mocht toen een instrument uitkiezen en ik koos voor piano. Ik vond piano spelen altijd heel leuk om te doen omdat ik heel vrolijk werd van het geluid. Toen ik ouder werd, kreeg ik het steeds drukker met andere dingen en daarom ben ik gestopt met de lessen. Ik zie piano spelen nu meer als een soort hobby wat ik af en toe nog eens doe. Ik wil later niet professioneel iets met piano of een ander instrument doen. Muziek is voor mij sowieso heel belangrijk omdat ik dit ook veel nodig heb bij het dansen. Door muziek kan ik mijn gevoelens uiten.
Beeldende Vorming
Vroeger was ik vaak bezig met tekenen en knutselen. Ik wist altijd precies wat ik wilde maken en ik had heel veel fantasie. Ik vond het altijd leuk om kleine dingetjes te tekenen en te maken. Toen ik nog geen woorden kon schrijven maakte ik al kleine krabbeltjes en deed ik alsof ik schreef. Het leukste om te tekenen vond ik mensen en dieren. Ook vond ik het heel leuk om een huis te tekenen en die dan zo gedetailleerd mogelijk in te richten.
Theater
Kunst Autobiografie
Sofie Zwartscholten
Klas 4E

In deze presentatie ga ik jullie vertellen wat mijn ervaringen zijn met kunst. Ik vind dit een hele leuke opdracht omdat ik veel met kunst doe en heb gedaan. Ik ga over de volgende 5 onderwerpen iets vertellen;
Dans
Muziek
Beeldende Vorming
Theater
Architectuur

Dans
2005
2oo6
2oo4
2009
Mijn eerste Balletvoorstelling
Van kleine ballerina naar grote Danseres
thuis dansen
Balletles
Kijkles Jazz Ballet

2009
Balletvoorstelling
2011
Kijkles Moderne Dans
2013
Balletvoorstelling
2014
Eerste dansles bij Studio 26
2015
Masterclass Voorstelling
Toen ik nog een klein meisje was zagen mijn ouders dat ik altijd heel veel bezig was met dansen en bewegen op muziek. Op mijn vierde hebben ze mij op dansles gedaan. Ik ben eigenlijk de rest van mijn leven blijven dansen en ik vind het nog steeds heel leuk om te doen. Het leuke aan dansen vind ik dat ik mijn gevoel erin kwijt kan. Ik doe nu een vooropleiding dans, omdat ik na mijn middelbare school naar de dans academie wil. Als ik word aangenomen bij de dans academie, wil ik graag de opleiding voor docent dans doen.
2017
Dans Academie?
Ik speelde piano samen met mijn vriendinnetje Fee
Dit was tijdens een optreden
architectuur
Dit was mijn presentatie. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.
slot
Toen ik klein was ging ik vaak naar het openluchttheater in Velp. Ik vond het altijd heel erg knap om te zien hoe mensen zo goed konden acteren. Ook ben ik vaak naar het theater geweest met mijn ouders. Dansvoorstellingen die ik heb gedaan waren vaak in De Schouwburg in Arnhem.
Op de basisschool heb ik altijd veel dramalessen gehad. Op Het Montessori College werd er in de onderbouw ook aandacht aan besteed.
Ik ben opgegroeid met architectuur. Mijn ouders hebben namelijk beiden bouwkunde gestudeerd en ze hebben ons eigen huis ontworpen. Ik heb hier heel veel van mee gekregen. Ik vond dit best interessant. Ik was vroeger zelf ook wel bezig met huizen ontwerpen en inrichten, toen ik klein was speelde ik graag met het playmobil huis. Ik heb ook wel eens in de computer in SketchUp een 3d-huis getekend. Op vakantie gaan we ook vaak architectuur bekijken.
Hier was ik aan het kijken naar een theatervoorstelling van het sprookjesfestival in Arnhem
Hier deed ik mee aan een theatervoorsteling op school.
Hier deed ik mee aan een open dramales op school.
Full transcript