Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Prezentim

No description
by

Florentina Shehu

on 3 June 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Prezentim

Hulumtimi i tregut për idenë e biznesit

Brainstormingu
Duke punuar si grup, gjatë diskutimeve që kemi bërë jemi munduar që idetë tona të jenë inovatore dhe risi për tregun tonë kosovarë , ku gjeneruam gjithsej 15 ide.

-Qëndër rekreative sportive
-Serrë për lule
-Servis për rregullimin e paisjeve elektrike
-Blerja e franshizës së MC Donalds
-Dyqan për shitjen e lodrave
- Agjension turistik
-Furrë e bukës
-Kompani sigurimi
-Kompani për punimin e reklamave
-Kompani për përpunimin e frutave të imëta
- Çerdhe
-Hotel dhe restaurant
-Studio fitnessi
-Kompani për ofrimin e shërbimeve të kontabilitetit
-Ndërmarrje për prodhimin e plastikës

Prezentim
Tema:Plani i biznesit-Kompania për përpunimin e frutave të imëta"Breshka"
Përmbajtja
HULUMTIMI I TREGUT PËR IDENË E BIZNESIT
1.BRAINSTORMING
2.MAKROFILTERI
3.MIKROFILTERI

Profesor:
Prof.Dr.Justina Pula
Punuan:
Florentina Shehu
Hajriz Bajrami
Taulant Nuha
Premtim Leka

Struktura e planit të biznesit
Përmbajtja
Raporti përmbledhës

1.PËRSHKRIMI I KOMPANISË
1.1 .PRONËSIA E BIZNESIT
1.2.HOLLËSIRA PËR NDËRMARRËSIN DHE PARTNERITETIN NË BIZNES
1.3.HISTORIA DHE STATUTI I TANISHËM I NDËRMARRJES
1.4.LOKACIONI AKTUAL DHE LEHTËSIRAT E NDËRMARRJES


2.STRATEGJIA,QËLLIMI,DHE FAKTORËT KYÇ TË SUKSESIT
2.1.MISONI
2.2.VIZONI
2.3.OBJEKTIVAT

3.ANALIZA E TREGUT DHE PLANI I MARKETINGUT
3.1.PËRSHKRIMI I PRODUKTEVE
3.2.SEGMENTIMI I TREGUT DHE TREGU CAK
3.3.ANALIZA E KONKURRENCËS DHE ÇMIMEVE
3.4.PLANI I MARKETINGUT
3.4.1.PRODUKTET
3.4.2.POZICIONIMI NË TREG
3.4.3.STRATEGJIA E PËRCAKTIMIT TË ÇMIMEVE
3.4.4.STRATEGJIA DHE PLANI I SHITJES
3.4.5.PLANI I PROMOCIONIT DHE REKLAMËS


4.MENAXHMENTI DHE ORGANIZIMI
4.1.STRUKTURA ORGANIZATIVE
4.2.STRUKTURA E PAGAVE
4.2.1.ORËT E PUNËS DHE DITËT E LIRA


5.PLANI OPERATIV
5.1.PROCESI I PRODHIMIT
5.2.PAJISJET PËR PRODHIM
5.3.KAPACITETI I PRODHIMIT DHE LËNDËS SË PARË
5.4.SHËRBIMET PËRKRAHËSE TË BIZNESIT

6.ANALIZA DHE PLANI FINANCIAR
6.1.INVESTIMET DHE SHPENZIMET
6.2.BILANCI I GJENDJES
Full transcript