Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Frederiksdalrideskole

No description
by

isabella nordskjold

on 13 January 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Frederiksdalrideskole

O'malley
O'malley er nok den mest populærer hest ude fra FDR. Han kan ikke venstre galop men er stadig en god dressur hest, jeg har redet stævne på ham to gange men har kun vundet noget en gang. Han elsker at rulle sig i mudderet men hader at blive striglet når han er helt beskidt. Han er rigtig sød til spring men i boksen bider og sparker han også når man har taget ham ud på staldgangen, O'malley er ret så nem i galop men stærk når man vil have ham til speciale ting, og når han skal gå til biddet.
Max
Max er den som nok er den aller nemmeste af alle at ride på han er utrolig sød (Nogle gange ik'). Han elsker at skridte fordi han er DOVEN! HVis man ikke har korte tøjler smider han en af. Men han er bare sød.
Victor
Victor er lidt svær hvis man ikke kan ride, men jeg synes han er nem han pleger også at ride forest men nogle gange laver han ballade fordi han er helt vildt uvenner med Tiny, Tiny tror han er større end Victor men Victor er den største og Tiny er den mindste
Pondus
Pondus er min storesøsters ynglings pony/hest sammen med en der hedder Diego. Pondus er en hurtig og lidt svær spring hest, men nok en af de bedste dressur pony på frederiksdalrideskole han går nemt til biddet og går flot i sin gangarter. Pondus elsker Mint og andre sliksten.
Hannibal
Hannibal er der næsten ingen der vil ride på jeg kender en pige som gerne vil ride ham men hun er også den eneste der vil ride ham, pga. Han smider alle af og bidder og Vælter folk og sparker andre heste. Men jeg elsker ham også lidt.*** Jeg kalder ham for 'LakridsBolsje' Fordi han er sur og sort**
Tiny
Tiny er en meget sød pony, næsten alle elsker ham bare ik mig:):( jo lidt:):):) Han er en welshpony og han er rigtig sød om sommeren men o vinteren er han mega stræng og smider folk af:))):((((.
Full transcript