Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

sirene

No description
by

Mads Kjær Andresen

on 23 September 2011

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of sirene

Sirene.. I bogen er der billeder, tekst og der er musik til når man læser
Lene Kaaberbøl er forfatter og er kendt for bøgerene Skammerens datter, Skammer tegnet, Slangens gave, Skygge porten og Sirene verdens første bog med musik til. Miljøer: Gaden:
Hulen:
Sirenes:
På øen: Resume:

Ilena er ikke som andre mennesker. Der er noget galt med hendes stemme hendes finger og hendes liv, der gør hende anderledes.
Hun leder efter er sted og dø fordi hun har slået sin far ihjel også tænker hun hvorfor skal man så leve viderer uden sin far som hun holdte af inderts inde.
Hun møder en med en guitar som hedder Marco, Han tager hende med hjem til hans hule og det første Ilena tænker er at det er et godt sted at dø, men hun døer ikke. Marco finder ud af at Ilena har en fantatisk sang stemme, som der til trækker mange mennesker udenpå gaden når de står og synger .
Men Ilena er bange for at synge noget hendes far har sagt, men af lige vel ender hun med at synge for masser af mennesker, som der ikke kan få nok af at hører på sirenen, som bliver hendes kunstnernavn. Og da hun mest vil være sig selv og af alene bliver hun kidnappet. er hun klar til at kende sandheden. En sirene var underskønne kvinder fra den græske mytologi, der levede på et rev langt ude på havet. De var smukke og overnaturlige. Sirenerne fortælles at have lokket sømænd på afveje med deres sang og fik dem til at lide skibbrud. Dette skete ved at deres sangstemme fik sømændene til at glemme tid og sted og således få dem til at sejle på revet og drukne.

Sirene ifølge græsk mytologi:
jeg valgte dette billedet fordi det er her historien starter med at hun har drabt sin egen far.
Jeg har valgt dette billedet fordi det her hun bliver til sirenen. De genrer der er i bogen er tegneserie, gys, drama osv. Genre beskrivelse:
Full transcript