Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Mytylschool PJF Haren

Overzicht van onze school
by

Fred Pals

on 4 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Mytylschool PJF Haren

Mytylschool PJF Haren De Mytylschool is een organisatie waar leerlingen en medewerkers hun talent laten groeien en die gekenmerkt wordt door:
• een collectieve professionaliteit: gezamenlijk zijn we verantwoordelijk voor de kwaliteit van het onderwijs.
• een open houding naar de samenleving: actief reageren en inspelen op ontwikkelingen in onze omgeving, met als doel verbetering van de kwaliteit van zorg.
• een ontwikkelingsgerichte benadering: het onderwijs richt zich op het ontwikkelende kind middels het integrale aanbod van onderwijs , onderwijsondersteuning en revalidatiezorg. Op onze school is het niet eenvoudig om een strikte scheiding aan te brengen tussen onderwijs en opvoeding. Voor de ontwikkeling van onze leerlingen is het belangrijk dat wij aandacht besteden aan zowel de leervakken, de zorg/verzorging als aan sociaal-emotionele ontwikkeling. Op onze school is het niet eenvoudig om een strikte scheiding aan te brengen tussen onderwijs en opvoeding. Voor de ontwikkeling van onze leerlingen is het belangrijk dat wij aandacht besteden aan zowel de leervakken, de zorg/verzorging als aan sociaal-emotionele ontwikkeling. Daar waar dit nodig is wordt extra aandacht besteed aan de ontwikkeling van de sociale en fysieke zelfredzaamheid. Vooral bij deze vaardigheden vinden wij heldere en duidelijke afspraken tussen de school en de ouders van groot belang. Meer weten? Dit zijn de eerste zaken op een rijtje.
Maar u wilt vast meer weten.
Klik op onze Schoolgids waarin alles staat wat u wilt weten. Kijk ook bij de jaarlijkse informatiegids http://www.pjfharen.nl/uploads/fckconnector/d9968982-a70e-4f84-85eb-a1512883acab Onderwijs op maat! Visie Uitgangspunten Waar de school voor staat De mytylschool wil een organisatie zijn waar leerlingen en medewerkers hun talent kunnen laten groeien. In onze visie staat het belang van de leerling voorop! We willen zoveel als mogelijk inspelen op de verwezenlijking van hun optimale ontwikkelingsmogelijkheden. Daarbij hebben we vaak ook andere ‘partners’ nodig; diverse samenwerkingsvormen met bijvoorbeeld het UMCG, revalidatiecentrum Beatrixoord, de Stichting Noorderbrug, het praktijkonderwijs en het regulier (voortgezet) onderwijs hebben tot doel om verschillende onderwijs- arrangementen te kunnen realiseren voor leerlingen met allerlei vraagstellingen. Wij zijn een school voor leerlingen met een lichamelijke- of meervoudige handicap(lg-mg). Onze leerlingen zijn kinderen en jongeren van vier tot maximaal twintig jaar die lichamelijk of meervoudig gehandicapt of langdurig ziek zijn. Of bij het informatie boekje
voor VSO-VMBO-HAVO! http://www.pjfharen.nl/uploads/fckconnector/40a8594e-92e4-414e-84ff-30c5e72015f2
Full transcript