Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

ARQUITECTURA ROMANA QUIQUE

No description
by

malu tronch

on 4 January 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of ARQUITECTURA ROMANA QUIQUE

Fet per Quique Gallifa 6é FIN TEMPLE DIANA DE MÉRIDA Els romans varen fer temples per als déus. ELS TEMPLES Els romans varen construir teatres, fòrums, temples, basíliques, anfiteatres, termes, circs, aqüeductes i mosaics per tota la peninsula iberica que mes tard van conquistar i la van anomenar Hispania. CONSTRUCCIONS ROMANES He trobat l’informació a les següents webs:
Wikipedia
Llibre de clase LA BIOGRAFÍA MOSAIC SOBRE ELS TREBALLS D’HERCULES Els mosaics són uns decorats que els romans varen fer amb pedretes molt xicotetes. Els feien del que els avellía. Observacions. Ells en la seua epoca els podíen xafar i ara nosaltres no. ELS MOSAICS AQÜEDUCTE DE SEGÒVIA Els romans varen fer els aqüeductes per a que no tingueren que anar i tornar al riu per agafar aigua i els varen fer davall terra per a que ningú no destrosara els acueductes i no tingueren que anar i tornar al riu cada vegada. ELS AQÜEDUCTES TERMES A BATH(ANGLATERRA) Les termes són recints públics destinats a ser banys tipics en Roma. LES TERMES SAN PABLO DE EXTRAMUROS Les basíliques són un tipus de mercat que van fer per als intercanvis comercials. LES BASÍLIQUES Els fòrums són l’encreuament de dos carrers que hi atravessaven tota la ciutat: el cardó maximus(l’atravesava de nord a sud) i el decumamus(l’atravesava d’est a oest).
Totes les celebracions i les reunions passaven al fòrum. ELS FÒRUMS CIRC A MÉRIDA ANFITEATRE A ROMA TEATRE A MÉRIDA Els teatres romans queda reduida a la meitat d’un semicercle. L’utilitzaven per a fer representacions teatrals gregues i romanes. Els anfiteatres i els circs van ser construits per a distraure al públic. ELS TEATRES, ANFITEATRES I CIRCS He trobat l’informació a les següents webs:
Wikipedia
Llibre de clase LA BIOGRAFÍA Els fòrums són l’encreuament de dos carrers que hi atravessaven tota la ciutat: el cardó maximus(l’atravesava de nord a sud) i el decumamus(l’atravesava d’est a oest).
Totes les celebracions i les reunions passaven al fòrum. ELS FÒRUMS Els romans varen construir teatres, fòrums, temples, basíliques, anfiteatres, termes, circs, aqüeductes i mosaics per tota la peninsula iberica que mes tard van conquistar i la van anomenar Hispania. CONSTRUCCIONS ROMANES MOSAIC SOBRE ELS TREBALLS D’HERCULES Els mosaics són uns decorats que els romans varen fer amb pedretes molt xicotetes. Els feien del que els avellía. Observacions. Ells en la seua epoca els podíen xafar i ara nosaltres no. ELS MOSAICS AQÜEDUCTE DE SEGÒVIA Els romans varen fer els aqüeductes per a que no tingueren que anar i tornar al riu per agafar aigua i els varen fer davall terra per a que ningú no destrosara els acueductes i no tingueren que anar i tornar al riu cada vegada. ELS AQÜEDUCTES TERMES A BATH(ANGLATERRA) Les termes són recints públics destinats a ser banys tipics en Roma. LES TERMES SAN PABLO DE EXTRAMUROS Les basíliques són un tipus de mercat que van fer per als intercanvis comercials i també per a que els que poseien a molts esclaus vendrelos a una persona de poder. LES BASÍLIQUES TEMPLE DIANA DE MÉRIDA Els romans varen fer temples per als déus i per a fer sacrificis. Es va conformar en dos mons: l’etrusco i el grec que estaven dominats per un sacerdot adscrits que administraven el temple i tot el concernien als rits amb els seus déus. ELS TEMPLES CIRC A MÉRIDA ANFITEATRE A ROMA TEATRE A MÉRIDA Els teatres romans queda reduida a la meitat d’un semicercle. L’utilitzaven per a fer representacions teatrals gregues i romanes. Els anfiteatres i els circs van ser construits per a distraure al públic. ELS TEATRES, ANFITEATRES I CIRCS FET PER QUIQUEGALLIFA 6é A FIN
Full transcript