Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Untitled Prezi

No description
by

Ildikó Turóczi

on 1 May 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Untitled Prezi

Petránál :) Arckezelés Aknék kialakulása A gyógyulás útján Petránál először 2012 tavaszán jártam s fontosnak tartom leírni a folyamatot amin együtt keresztül mentünk, mivel azóta is rendszeresen megyek hozzá kezelésekre, s szakértelmét, segítőkészségét, problémamegoldását egyedülállónak és átlagon jóval felülinek tartom.
De kezdjük az elején: kb egy éve, egyik napról a másikra, klinikai súlyosságú aknék jelentek meg az arcomon. Ilyesztően nagy mértékben szaporodtak el az aknék az arcom mentén, s a nyakamra is átterjedtek. Kézzel fogható s orvosilag alátámasztott magyarázatot nem találtak rá sem az orvosok, sem a bőrgyógyászok. Első ilyedtségemben háziorvoshoz, onnan bőrgyógyászhoz és nőgyógyászhoz siettem. Az aknék kialakulásának okára sehonnan sem kaptam meggyőző magyarázatot, a nőgyógyász hormontabletták szedését javasolta (ezt merőben elutasítottam), s a bőrgyógyász két különböző kenőcsöt írt fel.
Első lépések Az első bőrgyógyásztól kapott kenőcs semmit sem segített, holott 2 hétig használtam, majd két másik szakembernél is jártam, másfajta készítményeket kaptam, de megoldást ezek sem hoztak. Közben elérkezett a nyár, s nekem feltétlenül kerülnöm kellett a napsütést az aknék miatt. :(
Ekkor már eltelt egy hónap amíg az arcomon semmiféle javulás nem volt látható, a nagy nyári melegben napsütésen nem tartózkodhattam, s teljesen tanácstalan voltam a megoldást illetően... Bőrgyógyászati kezelések Ekkor hallottam először Petráról...miután már annyi helyen jártam és igencsak kétségbeesett állapotban voltam hogy soha nem lesz a régi az arcom, szkeptikusan ellátogattam Petra birodalmába, "veszítenivalóm úgy sincs" alapon.

Mindezek mellett fontos kiemelni hogy a Paleolit étrendet is elkezdtem mivel sokat olvastam az aknék eltüntetésének módjáról, s az egyik legígéretesebb módszernek a paleo étkezést találtam, ami nálam bevált. A megoldás :) Az előbb említett szkeptikus hozzállásom (amin nem segítettek a korábbi rossz tapasztalatok előző kozmetikusokkal) egy pillanat alatt elszállt ahogy beléptem Petra szalonjába és váltottunk néhány szót a problémámról.
Igen, tudom úgy hangzik mint egy tündérmese...a sok megpróbáltatás után végre rátalálni a csodatévő elixírre.
Viszont a képek magukért fognak beszélni. Petra által dokumentáltuk a gyógyulás fázisait s hozzájárultam hogy feltöltsük Petra oldalára.
Túlzás nélkül állítom hogy már az 1. kezelés után látható volt az eredmény és Petra nem árult zsákbamacskát: tisztáztuk hogy az aknék teljes eltüntetése hónapok munkája lesz s ez alatt az idő alatt használom az általa összeállított, külön az én bőrömre általa kialakított termékcsaládot, s más krémeket nem használok.
Fél év elteltével az aknék elmúltak, s újak nem jelentkeznek. Néhány heg őrzi ugyan emléküket, de ezeket hámlasztással teljesen el fogjuk halványítani.
Összességében szólva Petra munkáját én szívből tudom ajánlani, nem fogom elfelejteni higgadtságát és szakértelmét mikor először ránézett az arcomra, végre nem egy ilyedt bőrgyógyász elképedt szempárja nézett vissza rám!
Nem tudom neki elégszer megháláni hogy visszaadta a régi arcomat.
Köszönöm. :)
Full transcript