Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Clash of clans

Clash Of Clans on monipuolinen toimintaväkivaltapeli. Ladattavissa AppStoresta (Apple) ja PlayKaupasta (Android) Tässä prezissä kerromme hieman tarkemmin COC-sisällöstä. Löydät lisää tietoa tästä pelistä: http/clashofclans.fi//
by

Oliver Kallionpää

on 30 April 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Clash of clans

Clash of Clans KUNIKAALLINEN: Queen
Archer Queen (Archereiden kuningatar) on erittäin arvostettu ja kunniallinen hahmo Clash of Clans-väkivaltapelissä. Kuninkaallisia on kahdenlaisia. King ja Queen. Archer Queenin kehitys "kovemmalle tasolle" maksaa mustaa mehua (dark elixir). Sen alkuosto maksaa 40 000 tummaa mehua. Sen kehitys maksaa n. 5 000 tummaa mehua per. kerta.
Clash of Clans Troops WIKI
Barbarian (Barbaari) maximi taso 6.
Archer (jousiampuja) maximi taso 6.
Goblin (peikko) maximi taso 6.
Giant (jättiläinen) maximi taso 6.
Wall breaker (muurin murtaja) maximi taso 6.
Balloon (kuumailmapallo) maximi taso 6.
Wizard (velho) maximi taso 6.
Healer (parantaja) maximi taso 4.
Dragon (lohikäärme) maximi taso 4
P.E.K.K.A (samurai) maximi taso 4
Clash of Clans Defense WIKI
Clash of Clans KUNINKAALLINEN: King
Barbarian King (Barbarianeiden kuningas) on iso päältään, jaloista ja mahasta. Se käyttää aseenaan pelkkää miekkaa, kuninkaan miekkaa. Sitä voi kehittää tasolta 1 tasolle 40. Hinta nousee joka kehittämisestä 2500/5000/7500 dark elixiriä (mustaa mehua.) Sen voimatehot ovat 170 iskunopeudestaan 507 iskunopeuteen asti.
Uuden päivityksen mukana tuli kuninkaallisille "special ability". Tasolla viisi, kuninkaalliset saavat käyttöönsä sen. Sen tarkoitus on lähettää 4-10 joukkoa kuninkaallisten avuksi.
Clash of Clans Dark elixir Troops WIKI
1. Minion (kätyri) maximi taso 6.
2. Hog rider (Possuratsastaja) maximi taso 5.
3. Valkyrie maximi taso 4.
4. Golem (kivijättiläinen) maximi taso 5.
5. Witch (noita) maximi taso 2.
6.Lava hound (lava ajokoira) maximi taso 3
Clash of Clans, how to get resources?
Mitä on dark elixir?
Clash of Clans, success! WIKI
Dark elixir eli tumma mehu. Sillä voit esim. hankkia dark elixir ukkoja esim, Minion. Dark elixiirillä pystyt hankimaan Barbarian Kingin joka maksaa 10 000 Dark elixiiriä. Dark elixiirillä pystyy myös hankimaan Archer Queenin joka maksaa 40 000 dark elixiiriä.
Resources (varat) ovat päätekijä Clash of Clans -väkivaltapelissä. Varojen avulla voit kehittää kylääsi, synnyttää taistelijoita ja loitsuja. Voit hankkia varoja hyökkäämällä muiden pelaajien kyliin, tai ostaa niitä gemseillä (timanteilla). Kansainvälisesti myös muut voivat hyökätä kylääsi synnyttämillään taistelijoilla. Joten pidä varasi, sillä sinunkin varojasi voidaan varastaa!
Clash of Clans buildings WIKI
1. Barracks (Kasarmi) maximi taso 10.
2. Dark Barracks (Tumma kasarmi) maximi taso 5.
3. Army Camp (Armeja leiri) maximi taso 8.
4. Gold Storage (Kultavarasto) maximi taso 12
5. Elixir Storage (Mehuvarasto) maximi taso 11
6. Gold Mine (Rahakaivos) maximi taso 11.
7. Elixir Collector (Mehunkerääjä) maximi taso 12.
8. Dark Elixir Storage (Tummanmehunvarasto) maximi taso 6.

Dark Elixir Collector
(Tummamehukerääjä) maximi taso 6.
Clash of Clans Spells WIKI
1.Lighting spell (salamaloitsu) maximi taso 6.
2. Healing spell (parannusloitsu) maximi taso 6.
3. Rage spell (raivoloitsu) maximi taso 5.
4. Jump spell (hyppyloitsu) maximi taso 3.
5. Freeze spell (jäädytysloitsu) maximi taso 5.
Santa Suprise spell (Joulupukin yllätysloitsu) maximi taso 1.
Cannon (Tykki) maximi taso 12.
Archer Tower (Arsutorni) maximi taso 12.
Mortar (Mörssäri) maximi taso 8.
Air defense (ilma puolustus) maximi taso 8.
Wall (muuri) maximi taso 11.
Wizard Tower (Velhotorni) maximi taso 8.
Hidden Tesla (salainen teslakäämi) maximi taso 7.
X-bow (jousipyssy) maximi taso 4
Inferno Tower (Hornatorni) maximi taso 3

Clash of Clans (clashit vastaan klaanit)
oli huippumenestys nousevalle "Supercell" peliyhteisölle. Clash of Clans on hallinnut pelilistoja vuodella 2013-2014. Se oli alunperin ladattavissa vain AppStoresta (Applelta). Mutta uusien sopimuksien avulla se on myös nyt Android-kavereilla.
Clash of Clans Clan WIKI
Klaanissa on neljä erilaista arvojärjestystä. Member eli jäsen on klaanin alin arvo. Toiseksi alin arvo on elder eli esimies. Elderillä on joitain oikeuksia kuten potkia jäseniä, mutta elder ei voi muokata klaanin statusta, eikä mitään muutakaan. Co-leader eli alempi-johtaja
on klaanin toiseksi ylin arvo. Hänellä on jo oikeudet muokata kaikkea klaanissa. Leader on klaanin johtaja. Hän johtaa klaania, ja hän voi muokata kaikkea. Yleensä klaani menestyy sitä mukaan, minkälaista porukkaa löytyy ja onko hyvä Leaderi.

Claani WIKI
Kun pelaaja on korjannut klaanilinnan (Clan castle,) hän voi liittyä klaaniin. Klaanissa hän voi olla muiden pelaajien kanssa keskusteluyhteydessä ja pyytää muilta pelaajilta sotureita. Klaanissa voi olla pokaalirajoituksia, eli pelaaja ei pääse klaaniin, mikäli hänellä ei ole tarpeeksi pokaalipisteitä. Klaanilla voi olla yksi kolmesta statuksesta:
1.) Anyone can join, jolloin pelaajat pääsevät liittymään vapaasti klaaniin mikäli kerätyt pokaalit ovat klaanin rajoitusten mukaiset.
2.) Invite only, jolloin pelaaja voi lähettää hakemuksen jonka klaanin johtajat hyväksyvät.
3.) Closed, jolloin klaaniin ei pääse.
Attack (Hyökkäys) Wiki
Pelissä voi hyökätä online-kyliin, eli muiden pelaajien kyliin, tai tietokonekyliin eli valmiisiin pelin luomiin kyliin. Täydellisestä hyökkäyksestä saa kolme tähteä ja online-kylistä saa myös palkintopisteitä (trophy). Jos kylääsi hyökätään voi myös kostaa (revenge) vihollisellesi, ellei heillä ole kilpeä (shield) tai he pelaavat parhaillaan. Kyliin hyökätään sotureilla (troops), joita voi kouluttaa kasarmeissa (barracks) joista ne siirtyvät suoraan armeijanuotioille. Sotureita ja niiden ominaisuuksia voi parannella laboratoriossa (laboratory). Loitsuja voi luoda loitsutehtaassa (spell factory). Loitsuja ovat mm. salamaloitsu, parannusloitsu, hyppyloitsu, nopeutusloitsu ja jäädytysloitsu.Jos omistaja on paikalla et voi hyökättä kylään
COC Nippelitietoa
Pelissä rakennetaan itse oma kylä käyttäen kultaa (gold), jalokiviä (gem), eliksiiriä (elixir) ja pimeää eliksiiriä (dark elixir). Näitä saa hyökkäämällä toisten kyliin tai rakentamalla eliksiirinkeräimiä (elixir collector), pimeän eliksiirin poria (dark elixir drill) ja kultakaivoksia (gold mine). Oman kylän puolustamiseksi voi rakentaa esimerkiksi muureja, tykkejä, mörssäreitä, jousiampujatorneja ja velhotorneja.
Pelin Merkitys Wiki
Clash of Clans nautti vuonna 2013 maailmanlaajuista suosiota, ja parhaat pelaajat ovat saavuttaneet maailmanlaajuisen julkkisstatuksen. Menestyneimmät pelaajat ovat kuluttaneet peliin jopa satoja dollareita viikossa, ja peli on muodostunut addiktioksi eli "pakolliseksi"
Rakennuksien, rakennelmien ja aseiden parantelu ja rakentaminen
Rakennuksia, kuten kaupungintaloa (town hall) ja aseita, kuten tykkejä voi parannella eri tasoille. Esimerkiksi tykin parantelu tasolta kolme tasolle neljä parantaa tykin tehoa ja kestävyyttä. Parantelu ja rakennus kestää viidestä minuutista jopa kahteen viikkoon. Tätä voi nopeuttaa jalokivillä, joita voi ostaa kaupasta, hankkia tehtävistä tai löytää. Rakentamiseen tarvitaan aina rakentajia (builders), joita on rakentajamökeissä (builder's hut) ja niiden hinta kasvaa mitä enemmän pelaajalla niitä on. Rakentajat pystyvät parantelemaan tai rakentamaan vain yhtä asiaa kerrallaan.
Directer maker: Sam S.
ViceDirecter maker: Oliver K.
Maker: Joel P.

CLAN WARS WIKI
Clan Wars eli klaanisota on Clash of Clansiin huhtikuun 2014 alussa lisätty pelimuoto. Klaanin johtaja tai apujohtaja voi päättää milloin klaani aloittaa sodan, jolloin peli etsii automaattisesti mahdollisimman samantasoisen klaanin heidän vastustajakseen. Yksi sota kestää kaksi päivää: ensimmäinen päivä on valmistelupäivä, jolloin War Mapista voi vakoilla vastustajaklaanin War baseja ja lahjoittaa klaanilaisilleen apujoukkoja, toisena päivänä jokaisella klaanilaisella on käytössään kaksi hyökkäystä vihollisklaanin kyliin. Jokainen kylä muistaa vain parhaan hyökkäyksen, joten klaanilaisten on tärkeä sopia, kuka hyökkää mihinkin kylään. On myös fiksua jättää helpommat kylät klaanin heikoimmille ja vaikeammat vahvimmille pelaajille hyökkäysten rajallisuuden huomioon ottaen. Sodan tarkoituksena on hankkia yhteensä mahdollisimman paljon tähtiä. Kun sota loppuu, enemmän tähtiä saanut klaani voittaa ja saa keräämänsä kullat, eliksiirit ja dark eliksiirit itselleen. Myös hävinneen klaanin pelaajat saavat pienen palkkion.
CLAN CASTLE WIKI
ClanCastle (klaanilinna) maximi taso 6 tai no 7 jos ruin lasketaan lasketaan puolustukseksi vain jos on troopseja sisällä
Perustietoa jokaisen kylässä on CC eli ClanCastle joka paranee aina ruinista lvl 6 ClanCastleen johon sinä voit donata eli antaa troopseja ja tämä uusiman päivityksen mukana tuli että Clanwarseista tulevat looti bonukset transfoidaan ClanCastleen josta transfoidaan ne varastoihiin ja pitää vain painaa nappia jossa lukee collect kun menet ClanCastleen ja niin voit kerätä ne.
Puolustus
Full transcript