Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Com fer un curtmetratge.

No description
by

Sasha Ramos

on 20 May 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Com fer un curtmetratge.

Com fer un curtmetratge galdós (cutre).
1. Organització
Per fer aquest pass, necessitem una tarda lliure, begudes, i els companys amb qui es fara la feina. Es tracta de comensar a parlar entre nosaltres i tindre el que es podria anomenar com "pluja de idees". Es important no apuntar res, les millors idees es queden al cap.
2. Gravació
Per aquest pas, és necessari un temps i un lloc acordat previament (normalment per whatsapp), entra tots els integrants del grup. S'agafa el movil amb pitjor camara, i es grava exclusivament amb aquell movil. Es graven totes les escenes acordades, SEMPRE IMPROVITZANT.
3. Problemes.
Per aquest pas previ a la edició, haurem de solucionar problemes de compativilitat i de descarga i instal·lació de programari. Com que provablement utilitzarem un programa piratejat, haurem de buscar molts tutorials a YouTube per poder solucionar tots els problemes.
4. Música
Després de piratejar i passar els videos a molts formats diferents, busquem més Tutorials a YouTube per poder descarregar música. Entre elles, hi ha d'haver una que sigui de estil èpic.
5. Edició
Finalment, ho afegim tot dins del programa, i afegim efectes especials, que també haurem buscat en tutorials de YouTube.
Despres de tota una tarda editant, segurament ens haurem inventat part de la historia, ja que no seguim cap guió. És important posar al final els credits i preses falses. Preferiblement posar moltes faltes de ortografia expressament.
Pass final
Quan acavem, busquem un tutorial de YouTube de com exportar o renderitzar el projecte, i el penjem en un canal abandonat a YouTube. Es molt necessari penjar el video amb accés public, i compartir-ho amb tothom que coneguis.
Resultat Final
Aqui os deixo un exemple de un curtometratge creat l'any passat. Perque el video funcioni, és necessaria la conexió a internet.
Gracies per la seva atenció, valori en els comentaris si li a semblat util aquesta presentació.
FI
Full transcript