Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

PROJEKT

No description
by

siad bushaj

on 16 November 2014

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of PROJEKT

E gjithe jeta,vepra dhe lufterat e lavdishme te Heroit tone kombetar Gjergj kastrioti ka ngjalle interes per historiane ,lexues dhe studiues te historise se Shqiperis ,qofshin keto te huaj ose shqipetare.
Si rezultat i kesaj, nga kronikane,biografe,shkrimtare,studiues dhe historiane te shumte,Skenderbeut i jane kushtuar me dhjetra e dhjetra libra me studime te ndryshme te karakterit historik dhe hulumtues.
krijimet e para kushtuar skenderbeut jane dy vjersha ne latinisht, prej autoresh italiane,miq te Marin Barletit,i cili i vuri keto krijime ne krye te vepres se tij per heroin

FIGURA E SKEDERBEUT NE LETERSINE SHQIPTAREPROJEKT
TEMA:Skenderbeu heroi yne kombetar
NENTEMA:Letersia dhe arti per figuren e Skenderbeut
Qellimi:vleresimi i figures se Skenderbeut jo vetem nepermjet historianeve Shqiptar por edhe atyre te huaj
OBJEKTIVA:
1:Te njohim origjinen,familjen,femijerin,edukimin e Gjergj Kastriot Skenderbeut
2:Te analizojm veprimtarin e tij si strateg ,burre shteti
3:Te argumentojm rolin dhe rendesin e luftrave se Shqiptareve nen drejtimin e tij ne mbrojte te Europes nga rreziku osman
4:Te forcoje ndjenjen e krenaris kombetare


LENDA|: LETERSI
SKENDERBEU
SKENDERBEU
Full transcript