Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

La lluna

Conte per aprendre a respectar la natura
by

merce vallverdu

on 10 May 2010

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of La lluna

LA LLUNA Havia una vegada un petit planeta molt trist i gris. Els seus habitants no ho havien cuidat, i encara que tenien tots els invents i naus espacials del món, havien llençat tantes escombraries i brutícia en el camp, que ho van contaminar tot, i ja no quedaven ni plantes ni animals.
Un dia, caminant pel seu planeta, un nen va trobar una petita flor vermella en una cova. Estava molt malalta, a punt de morir, així que de bon tros cuidat la va recollir amb la seva terra i va començar a buscar un lloc on pogués cuidar-la. Va buscar i va buscar per tot el planeta, però estava tan contaminat que no podria sobreviure en cap lloc. Llavors va mirar al cel i va veure la lluna, i va pensar que aquell seria un bon lloc per a cuidar la planta.
Així que el nen es va posar el seu vestit d'astronauta, va pujar a una nau espacial, i va fugir amb la planta fins a la lluna. Lluny de tanta brutícia, la flor va créixer amb les cures del nen, que la visitava tots els dies. I tant i tan bé la va cuidar, que poc després van germinar més flors, i aquestes flors van donar lloc a unes altres, i en poc temps la lluna sencera estava coberta de flors.

Per això ara i adés, quan les flors del nen s'obren, durant alguns minuts la lluna es tenyeix d'un vermell suau, i així ens recorda que si no cuidem la Terra, arribarà un dia que només hagi flors en la lluna.
Full transcript