Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Document House - 24-3-2015

gemaakt door ShareAll
by

PreziAll

on 9 April 2015

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Document House - 24-3-2015

Onze werkwijze
Inventarisatie
: elke oplossing begint bij een goede inventarisatie van uw vraag, wens en/of probleem. Onze account managers en consultants zullen uw huidige situatie duidelijk in kaart brengen om zo samen met u tot een optimale nieuwe situatie te komen.
Demonstratie
: nadat wij samen met u tot een nieuwe situatie zijn gekomen, zullen wij deze bij u op kantoor of in de showroom van een van onze vestigingen demonstreren.
Offerte
: wanneer uit de demonstratie blijkt dat de nieuwe situatie naar uw mening de juiste is, zullen wij deze verwerken in een offerte.
Implementatie
: na goedkeuring van de offerte en ondertekening van de overeenkomst zullen wij de implementatie van de oplossing verzorgen.
Nazorg
: na de implementatie en eventuele training kunt u gaan werken met de oplossing. U zult een vaste Accountmanager en onze helpdesk tot uw beschikking hebben waar u met al uw vragen terecht kunt.
BE
DOCUMENT

SMART

Software Oplossingen
Hardware Oplossingen
Services
Transport
Implementaties
Managed Print Services
Workflow Management
Office printing
Grafische & Productie Printing
Scanning
Al jaren is Document House specialist op het gebied van printers, kopieer- en aanverwante apparatuur van Xerox.

In al die jaren is er veel ervaring opgebouwd om een goed advies te kunnen geven aan onze klanten, op alle gebieden binnen de kantooromgeving. Doordat deze markt continu in beweging is, stellen wij persoonlijk contact op frequente tijden op prijs.
Op het gebied van de grafische markt kunnen de specialisten op hardware en software gebied uw bedrijf helpen verder te ontwikkelen.

Uitgangspunt is niet de hardware maar de verdere winstgevendheid van uw organisatie. Onze producten en diensten zijn daar een hulpmiddel bij.
Om gegevens op een juiste wijze in de CRM/ERP te krijgen, moet er soms gebruik worden gemaakt van scanners.

Door gebruik te maken van betrouwbare partners op dit gebied zijn wij altijd in staat om alle behoeften in te vullen.
De levensloop van een document heeft meerdere stappen. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen, verwerken, bewerken, distribueren, fiatteren en archiveren van een document. Wij helpen u uw documentstromen optimaal te structureren.


Over Document House
Document House is de partner in alles wat u nodig heeft om uw documenten binnen uw organisatie goed te kunnen managen.

Of het nou gaat om het creëren, ontvangen, vaststellen van de inhoud, verspreiden, verwerken, bewerken, opslaan of het weer terugvinden van documenten, onze specialisten adviseren u graag hoe u deze processen kunt optimaliseren en welke hardware en software het beste bij uw organisatie passen.
Waarom Document House?
25 jaar
Partner Xerox
Complete oplossingen
Flexibel
4 vestigingen
Landelijk
Service gericht
Denken mee
Factuurverwerking
Digitale Archivering
Content Management
Output Management
Postverwerking
Met onze oplossingen kunnen facturen automatisch worden herkend, automatisch gekoppeld worden binnen uw financiële applicatie, digitaal worden verspreid en digitaal worden goedgekeurd en gearchiveerd. Eenvoudig en betrouwbaar!


Overal en altijd uw documenten en gegevens bij de hand? Wij helpen u graag dit doel te bereiken door het inzetten van een digitaal archief waarin u alle gegevens gemakkelijk en snel kunt raadplegen.

Bij Content Management draait alles om de inhoud van documenten. Onze oplossingen stellen u in staat om uw documenten feilloos te beheren, structureren en distribueren. De mogelijkheden zijn ongekend.

Een document begint bij de opmaak. Wij helpen u bij het genereren van uw documenten. Door bijvoorbeeld toevoegen van dynamische graphics, gegevens uit databases en barcodes, kunnen we deze processen automatisch voorzien van belangrijke kenmerken.
E-mail Beheer
Uw uitdaging...
E-mail is tegenwoordig de belangrijkste manier om informatie en documenten te delen. Wij helpen u uw e-mailverkeer te structureren en te archiveren zodat het voor u en uw bedrijf te allen tijde beschikbaar is en niet meer persoonsgebonden.Uw uitdaging staat voor ons altijd centraal. Laat ons uw uitdaging weten en wij zullen er alles aan doen om hier de best mogelijke oplossing voor te vinden!
Ondanks dat we steeds meer documenten in een digitale vorm ontvangen is postverwerking nog steeds een belangrijke bezigheid binnen organisaties. Wij helpen u uw poststukken zo efficiënt mogelijk te verwerken.
One-stop-shopping voor al uw kantoor- benodigdheden, kunt u bij onze Supplies afdeling of via onze webshop
http://www.dhgdirect.nl
Wij zijn gespecialiseerd in vakkundige opslag, vervoer en installatie van alle soorten kantoorapparatuur. Ook voor complexe transportsituaties bent u bij ons aan het juiste adres.
Onze Consultants hebben jarenlange ervaring met het implementeren van alle merken printers, multifunctionals en aanverwante software. Dit geldt voor zowel de grafische- als de kantooromgeving.
Door de inzet van Managed Print Services kunnen uw printkosten verlaagd worden en zijn deze kosten beter te managen, terwijl de totale productiviteit wordt verbeterd. Onze experts helpen u graag verder.
Supplies
Full transcript