Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

werkstuk

No description
by

Aida Smajkovic

on 5 December 2012

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of werkstuk

Musical. Ik doe niet echt aan een musical maar een musical waar ik aan mee heb gedaan heet paniek in de snoep fabriek, Die ik moest doen voor school toen ik in groep 8 zat.en een musical wat ik leuk vind om naar te kijken is wicked: Zang Ik zelf kan niet zingen.
Maar ik kijk wel altijd talenten shows waarin ze zingen: bijvoorbeeld: Voice of holland of popstars. dat vind ik wel leuk aan zang. Goeie zangers vind ik ook wel Beyonce-rihanna-justinbieber-50cent-willow smith-adel-en jenifer lopez. Dans Ook al zit ik niet op dans.. ik vind het
alsnog heel leuk om te doen bijvoorbeeld bij kunst en cultuur heb je ook dans. dat vind ik echt super leuk om te doen. er zijn natuurlijk ook progamma"s voor de dans bijvoorbeeld: so you think you can dance? super leuk progamma"! en de leukste dans vind ik natuurlijk hiphop!! Fotografie ik maak niet graag foto"s het is niet echt mij hobby.. maar wat ik wel leuk vind is om foto"s te kijken,ookmooie foto's vind ik als je foto"s van dieren hebt vooral als het sneeuwt.. dan zijn de dieren op de foto het mooist. vooral (wilde dieren) Films. Er zijn allerlij soorten films; maar de leukste vind ik de komedie. omdat het meestal me aan het lachen maakt en ik zelf hou veel van lachen.. maar soms hou ik ook wel van een tragedie. als ik verdrietig ben.. Knutselen. Ik zelf ben echt niet goed in knutselen.meestal heb ik er moeite mee om iets te verzinnen en te maken. maar me broertje kan wel heel goed knutselen, en me moeder.
maar ik zelf ben niet echt een iemand die van knutselen houdt. Toneel theater. Ik hou er niet echt van om op een podium te staan en dan te gaan zingen dansen/acteren,
ik hou er wel van om er naar te kijken. Net zoals de musical wicked die je al hebt gezien bij hoofdstuk 1 van deel 2. Beeldende kunst. Eerlijk gezegt wist ik eerst niet wat beeldende kunst was. maar nu heb ik begrepen dat je dan iets uitbeeld met bijv; klei of steen of ijs. het kan van alles zijn. nou ik moet eerlijk zeggen het enige wat ik ooit bij beeldende kunst heb gedaan is een dier maken van klei ik heb er een voldoende voor gekregen.. Mode! Zonder mode zou ik bijna niet kunnen leven. ik zou niet weten wat ik zou moeten aantrekken, en of het wel mooi of goed genoeg voor me is. soms als ik in mode tijdschriften kijk zie ik vaak leuke dingen der in en koop ik dan ook vaak. Mode inspireert mij heel veel. Sommige kleding stukken rokjes t-shirt"s en jurken vind ik echt super leuk. maar dan kijk ik toch voor de zekerheid of het nog wel in de mode is. anders kijk ik der niet eens meer naar..
Full transcript