Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

Instagram

Instagram és una aplicació mòbil gratuïta que permet als usuaris fer fer fotos, aplicar un filtre, i compartir-les.
by

Catalina Llabrés Fernández

on 13 March 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of Instagram

ÍNDEX Instagram 1.Que és i per a que serveix l'Instagram?
2.Història de l'Instagram.
3. Creació i utilització de un compte a Instagram.
3.1.Descarregar i instal•lar l’aplicació
3.2.Prendre una foto ,aplicar-li filtres i compartir-la
3.3.Altres característiques d'Instagram
4.Gràfic sobre el creixent del nombre d'usuaris d'Instagram
5.La financiació d'Instagram
6.Premis i èxits aconseguits.
7.Bibliografía
8.Video explicatiu sobre el que és Instagram 1. Que és i per a que serveix l'Instagram? 3. Creació i utilització de un compte a Instagram. Per saber utilitzar l'Instragram només cal tenir presents aquests tres punts: Una altre manera de compartir la teva visió artística al món. 5.Les financiacions d'Instagram. 6. Premis i èxits aconseguits El gener de 2011, Instagram va ser el subcampió de «Millor aplicació mòbil» al TechCrunch Crunchies de 2010.

Al maig de 2011, Kevin Systrom apareix al número 66 a les «Les 100 persones més creatives en els negocis el 2011».

Al juny de 2011 la revista «30 Under 30» va incloure als cofundadors (Systrom i Krieger) en la seva llista.

Al setembre de 2011, Instagram va guanyar «Millor aplicació Fabricació local» al «SF Weekly Web Awards».

El desembre de 2011, Apple Inc va reconèixer a Instagram com «App de l'any» 2011. 2. Història de l'Instagram. Iniciada en San Francisco per Kevin Systrom y Mike Krieger en un projecte de fotografia per a mòbil.

Va ser llançat en l'apple App Store el 6 d'octubre de 2010 bautitzat com Instagram.

En abril de 2012 es va anunciar l'adquisició de la companyia per Facebook, comprada per mil milions de dòlars. 7. Bibliografía es.wikipedia.org/wiki/Instagram
www.ethek.com/nuevas-caracteristicas-de-instagram-3-0/
sentucv.wordpress.com/2012/05/21/instagram/
redessociales.about.com › ... › Instagram Que és? L'instagram, és una aplicació gratuïta exclusiva per a Android o per a IPhone.

Per a que serveix? L'instagram permet als usuaris fer fotos, aplicar un filtre, i compartir-les a diverses xarxes socials, incloent Facebook, Twitter, Quadrangular, Tumblr, Flickr i Posterous 3.3. Altres característiques d'Instagram 3.2. Pren una foto ,aplica-li filtres creatius i comparteix-la 1. Des de un mòbil iPhone o Android hem de descarregar l'aplicació d'Instagram

2.En tenir l'aplicació , apareixerà una finestra semblant a la imatge de l'esquerra. Ara es hora de registrar-se.

3.En pitjar en "Regristate" s'obrirá una finestra com la de l'imatge d'abaix 4. El següent que s'ha de fer es omplir els espais que et donen:
-El nom de usuari amb un màxim de 26 caràcters
-La contrasenya amb també un màxim de 26 caràcters
-Una foto d'usuari
-En el perfil es pot utilitzar la informació de facebook o pots inserir tu mateix el nom, l'email i el telèfon (opcional)

5.Finalment es pitja a "Regístrate" -Una de les caracterísitiques que té instagram es el poder seguir als teus amics i poder ser seguit per altre gent.

-Una altra característica és la geolocalització, o la possibilitat d'afegir a les fotografies de manera automàtica les coordenades geogràfiques.

-Instagram és una aplicació gratuïta, de manera que no hauràs de pagar per instal · lar o usar-la. 1. Per a fer una fotografia i editar-la, o editar una fotografia ja feta, només cal pitjar en la icona d'una càmera blava a la part inferior de la pantalla

2. Llavors es pren la fotografia o es tria una de ja feta.

3. Seguidament, apareixerà a la pantalla una imatge semblant a la d'abaix.
Opció de posar un marc a la fotografia depenent del filtre o no Els diferents filtres per aplicar a les fotografies. Opció de rotar la fotografia fins a 360º Opció de desenfocar les vores de la fotografia amb la cantidad que es desitgi. 4. Després d'haver acabat l'edicio sortira una pantalla en la qual es pot posar un títol a la fotografia i penjar-la a Instagram. També es pot compartir al teu compte Facebook i Twitter, -Tindràs també l'oportunitat d'ingressar una mini biografia. Inclou detalls que els diguin a altres usuaris les coses que t'agraden o el lloc on vius. Informació Imatges http://www.google.es/search?hl=es&gs_rn=1&gs_ri=hp&cp=5&gs_id=i&xhr=t&q=instagram&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&bvm=bv.41642243,d.d2k&biw=1092&bih=533&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=idgKUeDVDe-q0AWDxIDgDQ 8. Video explicatiu sobre el que és Instagram 4. Gràfic sobre el creixent nombre d'usuaris d'Instagram -El 5 de març de 2010, Kevin Systrom va tancar una ronda de finançament llavor per $ 500.000 amb Andreessen Horowitz i Baseline Ventures mentre encara treballava en Burbn

-El 2 de febrer de 2011, es va anunciar que Instagram recaptar $ 7 milions en finançament Sèrie A d'una varietat d'inversors, incloent Benchmark Capital, Jack Dorsey, Chris Sacca, i Adam D'Angelo.

-A l'abril de 2012, poc abans de sortir a borsa, Facebook va comprar Instagram per 1.000 milions de dòlars, 4 pagant amb 300 milions en efectiu i la resta en accions. 3.1 Descarregar i instal•lar Instagram.
Full transcript