Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

På tur i Danmark

Danmark
by

Sebastian Dyrgaard

on 16 September 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of På tur i Danmark

På tur i Danmark
KØBENHAVN
Vi starter i København, ved Nyhavn om morgenen, ved at tage en kanalrundfart i Københavns kanaler. Som byder på Den Lille Havfrue, Operahuset osv. Efter kanalrundfarten spiser vi frokost på en af Nyhavns pragtfulde restauranter, lige ned til vandet. Du vil opleve den fantastiske stemning i København ved at vi bor centrum, på et af Københavns aller bedste hoteller, D'angleterre.
KØBENHAVN
Efter frokosten, tager vi ind på Amalienborg, hvor vi bliver vist rundt og ser vagtskiftet. Derefter går turen til strøget, som med sine omfangsrige butikker og gevaldige udvalg af tøj, dagligvarer, kunst og isenkram, scorer højt på listen over deltagernes favoritter. Efter strøgturen besøger vi et af Danmarks fineste og ældste konditorier, La Glace, hvor vi får en kop kaffe og en kage, inden vi runder dagen af med en tur i det berømte Tivoli.
Rundtur i Danmark

SKAGEN
I den hyggelige by Skagen, bliver der budt på alt muligt lige fra shopping i små butikker, til pragtfulde fiskerestauranter lige ned til vandet. Vi starter med at køre tur med Sandormen op til Grenen, Danmarks nordligste punkt, hvor der vil være mulighed for at mærke vandet. Turen slutter med en overnatning på det 5-stjernede hotel Ruths.
Har du lyst til at opleve Danmark på en helt ny måde?
Har du lyst til en masse nye bekendtskaber?

Så må "OPLEV DANMARK MED SEBEMI" være lige efter din smag. Vi kan tilbyde sjove, såvel som spændende oplevelser rundt i hele Danmark. Derudover vil der blive gjort ophold i nogle af Danmarks allemest spændende byer.
Ses vi? Ja vi gør!

BORNHOLM
Vi lander i Rønne lufthavn, hvorefter vi kører ud til Almindingen, Danmarks tredje største skov, hvor vi ser Rytter-knægten, og går en tur. Derefter går tu-ren videre mod Østerlars, hvor vi skal se den berømte, vidunderlige kirke. Vi slutter dagen af med badning på Dueodde Strand. Overnatning foregår på Gudhjem Søpark.

AARHUS
Aarhus - også kendt som "Byen hvor det sker" er næste stop på dagsordenen. Vi ankommer fra Randers regnskov, hvor vi starter med en tur på det omspændte museum Aros, hvor vi vil se deres mange udstillinger og nyde udsigten ud over Aarhus. Der vil også blive mulighed for at komme op i Regnbuen, som Aros er særdeles kendt for. Efter museumsbesøget er det tid til endnu en shoppingtur, som denne gang byder på lige så mange butikker og der vil derudover være mulighed for at spise på en af caférne langs med åen. Til sidst runder vi dagen af med en tur i Tivoli Friheden - de ture får man ikke for mange af! Vi overnatter på hotellet Royal, og kører dagen efter til Aalborg.
RANDERS
Nør vi kører fra Aarhus tager vi et kort smut forbi Randers, hvor vi besøger det interessante og lærerige Randers Regnskov, inden turen går videre mod Aalborg.
ODENSE
SØNDERJYLLAND
I Danmarks tredjestørste by, Odense, skal vi besøge det store Odense Zoo, hvor alle mulige dyr, lige fra aber og zebraer til løver og tigre går rundt. Efter zooturen, skal vi se den verdenskendte forfatter og digter H.C. Andersens hus.
Herefter er der bestilt en rundvisning på Odense Marcipan. Overnatnig på det femstjernede Radisson Blu Odense. Dagen efter går turen til Sønderjylland
Efter ankomsten fra Odense overnatter vi på hotellet Comwell Sønderborg. Dagen efter tager vi et smut forbi det, der engang var tysk. Vi skal se Gråsten slot - som kongefamilien jævnligt holder sommerferie på. Derefter tager vi på Danfoss Univers, som er en lærerig forlystelses park med masser af udfordringer og aktiviteter for hele familen. Bl.a. de verdensomspændte Segways. Efter Danfoss går turen til historiecentret i Dybbøl, der vil lære dig en masse om 1864 og Danmarks krig mod Preussen. Til sidst byder vi på sønderjysk kaffebord inden turen går fra Sønderborg lufthavn ti Aarhus lufthavn på Djursland.
AALBORG
Inden vi runder turen af i Skagen, nupper vi et visit på Aalborgs smukke kunstmuseum "Kunsten" som er populært p.g.a. sin fantastiske

beliggenhed og sin
nærmest skulptur-agtige
form. Derefter tager
vi op i Aalborgtårnet, der
med sinde 55 meters
højde Giver et smukt
udsyn over hele Aalborg.
Vi overnatter på
Radisson Blu Limfjord
Hotel Aalborg.
AALBORG
På vejen til Skagen smutter vi lige forbi Vildtfuglereservatet i Hals, hvor der er man kan se flotte og spændende fugle.
Full transcript