Loading presentation...

Present Remotely

Send the link below via email or IM

Copy

Present to your audience

Start remote presentation

  • Invited audience members will follow you as you navigate and present
  • People invited to a presentation do not need a Prezi account
  • This link expires 10 minutes after you close the presentation
  • A maximum of 30 users can follow your presentation
  • Learn more about this feature in our knowledge base article

Do you really want to delete this prezi?

Neither you, nor the coeditors you shared it with will be able to recover it again.

DeleteCancel

#SprinttiTALLI ry

No description
by

Mikko Pirttimäki

on 11 September 2013

Comments (0)

Please log in to add your comment.

Report abuse

Transcript of #SprinttiTALLI ry

Huippu-uinnin arvoverkko:
ReDefining The GaMe

#SprinttiTalli ry
#SprinttiTalli ry (eli niikö uimarit)

Sprinttereiden oma yhdistys, jonka tehtävänä on luoda mahdollisuuksia jäsenilleen:

# Osallistua oman uransa suunnittelemiseen ja kehittämiseen
# Tunnistaa ja jakaa omaa henkilökohtaista osaamista onnistumisen tavoittelussa
# Rakentaa verkostoja

Myöhemmin
# Taloudellista tukea uinnin harrastamista varten
# Toimia sopimusurheilijoiden kotipesänä

#SprinttiTalli ry hyödyntää toiminnassaa yhdistystoiminnan mahdollisuuksia. Toimintansa tukemiseksi yhdistys:
# Osallistuu erilaisten tapahtumien ja tempausten järjestämiseen ja fasilitointiin
# Järjestää keräyksiä ja talkoita
# Kerää kannattajiltaan jäsenmaksuja
Tmi Pelikirja
Toiminimi Pelikirja (a.k.a Make)

Järjestää koulutus- ja ohjaustoimintaa, sekä muuta toimialansa mukaista yritystoimintaa. Rakentaa osaltaan huippu-uinnin arvoverkkoa omien kontaktiensa kautta. Toimii #SprinttiTalli ry:n partnerina ja toteuttaa yhteisesti sovittuja projekteja (esim. valmennusta, luennointia, jne.) arvoverkon toimintaa tukevalla tavalla.
Tmi YliPappi
YliPappi (Sami(yyllä) Paavilainen) on yritysten strategiseen visiointiin ja tulevaisuusorientaatioon ratkaisuja tarjoava palveluntuottaja. Ylipappi on osa huippu-uinnin arvoverkkoa. Se toimii #SprinttiTallin partnerina hyödyntäen omia verkostojaan omien asiakkaidensa toimintojen kehittämisessä.
Muut sidosryhmät
Swimming Jyväskylä ry


Tmi Kroolipooli
Toiminimi Kroolipooli (a.k.a Pirttis)

Tarjoaa asiakkailleen palvelu- ja tapahtumakonseptointiin liittyviä palveluita, sekä taloushallinnon toteutus- ja konsultointipalveluita. Kroolipooli toimii osana huippu-uinnin arvoverkkoa ja toimii #SprinttiTalli ry:n partnerina.

"...öö elikkä siis...?"
-Erika Lappalainen

#SprinttiTalli menee ravintola Hurrikaaniin ja kertoo olevansa kiinnostunut laventamaan keskisuomalaista onnistumisen kulttuuria. Se ehdottaa, että ravintolapäällikkö Jari ostaisi 2000 eurolla työntekijöilleen Käytäntöä Parhaimmillaan kirjat ja järjestäisi työpajapäivän henkilökunnalle, jossa he voisivat yhdessä purkaa auki hyvän tuloksen tekemisen edellytyksiä työyhteisönä.

Jari suostuu ja #SprinttiTallilla on nyt 2000 euroa rahaa, jolla se ostaa kirjat ja Maken puoleksi päiväksi käyttöön esim. 900 eurolla. #SprinttiTallin tilillä on 1100 euroa rahaa, jolla se yksimielisesti päättää kustantaa SM-uintien ruokailut.
"Ihan oikeesti, mä en tajuu vieläkään"
-Mimosa Jallow

Kroolipooli on järjestämässä PiikkiMestaruus-kilpailuita AaltoAlvariin. Kisaan on tavoitteena saada rahapalkintoja. Kroolipooli ottaa yhteyttä #Sprinttitalliin, joka nopeasti kerää kokoon 600 euroa. Näistä 200 euroa menee PiikkiMestaruus-kilpailuiden rahapalkinnoiksi ja 400 euroa jää #SprinttiTallin käyttöön. Tästä riemastuneena #SprinttiTalli maksaa päättää pitää pienen saunaillan kisojen päätteeksi.
"Oota ku mie oon puhelimes nyt"
-Ville Kallinen

#SprinttiTallin jengi on todennut, että kalenterissa voisi olla hyvin tilaa jonkin tempauksen järjestämiseksi. Jotakin ideoita on mutta mikään ei oikein ole hahmollaan. Sattumalta tulee puheeksi, että YliPapin asiakas etsii tuotteelleen näkyvyyttä ja uusia asiakkaita. Muutamassa hetkessä YliPappi ja #SprinttiTalli laittavat pystyyn "Halaa altaassa"- tapahtuman, jonka teemana on läheisyys ja yhteinen aika liikunnassa.

Uimahalli lyö yhden päivän kävijäennätyksensä Aaltoalvarissa, kun liki 10 000 ihmistä osallistuu tapahtumaan. Myöhemmin todetaan, että jokainen kävijä on jättänyt keskimäärin 3 euroa #SprinttiTallille. Päätetään yksimielisesti, että #SprinttiTalli kustantaa uimarit ja valmentajat 10 päivän leirille Las Palmasiin ja maksaa osallistujille matkojen lisäksi myös pienen päivärahan.
Jyväskylän Kaupunki
MoMa Oy
#SprinttiTallin uimarit tekevät päivittäistä yhteistyötä tavalla tai toisella myös paikallisen uimaseuran kanssa. Osa uimareista edustaa oman kotikaupungin seuraa ja nauttii siellä hyvistä eduista ja ennen kaikkea uimariesikuvan kohtelusta. Swimming Jyväskylä tekee tiivistä strategista yhteistyötä #SprinttiTallin kanssa Keski-Suomen alueen vesiliikuntaharrastusten kehittämisessä.
Jyväskylän kaupunki on havainnut huippu-uinnin arvoverkon toiminnan kehittävän kunnallista palvelutarjontaa ja innostavan kuntalaisia vesiliikunnan pariin uudella tavalla. #SprinttiTallin uimareita on työllistynyt Jyväskylän kaupungin organisaatioon mm. verkostotuottajiksi ja palveluasiantuntijoiksi. #SprinttiTallin näkemystä on hyödynnetty myös uusien uimahallien suunnittelussa ja rakentamisessa.
Moonan tarina on kaikista uskomattomin!

Opiskeluaikanaan Moona testasi vedessä toimivaa EMG-mitaukseen perustuvaa aktiivisuusmittaria. Huomattuaan, että dataa on helppo kerätä, hän teki aiheeseen liittyvän gradun. Koehenkilöinään tietenkin #SprinttiTallin uimareita. Gradun valmistuttua yhtiö nimeltä FitBit otti Moonaan yhteyttä ja kutsui hänet San Fransiscoon tekemään aiheeseen liittyvää jatkotutkimusta ja tuotekehitystä.

Moma Oy:n ensimmäinen toimisto kulki pari vuotta Moonan käsilaukussa, kunnes se viimein avasi toimitilat 40 hengen tuotekehitys ja markkinointitiimiä varten Piilaaksoon ja sivukonttorin Espoon Keilaniemeen.

Moma Oy:n tuotteet löysivät nopeasti paikkansa sairaaloissa ja terveyskeskuksissa ympäri maailmaa. Kovasti kilpaillulla alalla MoMa Oy omistaa oikeudet keskeisiin patentteihin.

Lasten ja nuorten liikunnan keskeisenä rahoittajana Moma Oy myöntää Jyväskylästä käsin toimivalle #SprinttiTalli ry:lle vuosittain huomattavan summan rahaa tutkimus- ja toiminta-avustuksena. Jyväskylässä käydessään Moona osallistuu edelleen #SprinttiTalli -ryhmän treeneihin, joihin hän on aina ollut tervetullut.
Full transcript